Habilitacje
dr Aleksandra Mirończuk
dr inż. Aleksandra Zambrowicz
dr inż. Artur Gryszkin
dr Aleksandra Mirończuk
1. Skład Komisji Habilitacyjnej
- przewodniczący komisji – prof. dr hab. Jerzy Długoński – Uniwersytet Łódzki
- recenzent komisji – prof. dr hab. Włodzimierz Grajek – Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
- recenzent komisji – prof. dr hab. Jan Fiedurek – Uniwersytet M. Curie-Skłodowskiej w Lublinie
- recenzent komisji – dr hab. Dorota Dziadkowiec – Uniwersytet Wrocławski
- członek komisji – dr hab. Paweł Satora – Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
- członek komisji – dr hab. Anna Gliszczyńska – Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
- sekretarz komisji – dr hab. Magdalena Wróbel-Kwiatkowska – Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
2. Harmonogram przebiegu postępowania habilitacyjnego
- 28.09.2017 r. – wszczęcie postępowania habilitacyjnego
- 06.11.2017 r. – powołanie komisji habilitacyjnej
- do 27.12.2017 r. – przygotowanie recenzji
- 10.01.2018 r. – podjęcie przez komisję habilitacyjną uchwały o nadaniu stopnia doktora habilitowanego w dziedzinie nauk biologicznych w dyscyplinie biotechnologia
- 13.02.2018 r.– podjęcie przez Radę Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu uchwały o nadaniu stopnia doktora habilitowanego w dziedzinie nauk biologicznych w dyscyplinie biotechnologia
Wniosek
Autoreferat
Recenzja nr 1
Recenzja nr 2
Recenzja nr 3
Uchwała Rady Wydziału
dr inż. Aleksandra Zambrowicz
1. Skład Komisji Habilitacyjnej
- przewodniczący komisji – prof. dr hab. Zdzisław Targoński – Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
- recenzent – dr hab. Grzegorz Leśnierowski, prof. nadzw. – Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
- recenzent – prof. dr hab. Małgorzata Darewicz – Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
- recenzent – prof. dr hab. Bożena Waszkiewicz-Robak – Państwowa Wyższa Szkoła Informatyki i Przedsiębiorczości w Łomży
- członek komisji – dr hab. Dorota Kręgiel – Politechnika Łódzka
- członek komisji – dr hab. Elżbieta Rytel – Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
- sekretarz komisji – dr hab. Joanna Kolniak-Ostek – Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
2. Harmonogram przebiegu postępowania habilitacyjnego
- 10.11.2017 r. – wszczęcie postępowania habilitacyjnego
- 08.01.2018 r. – powołanie komisji habilitacyjnej
- do 28.02.2018 r. – przygotowanie recenzji
- 07.03.2018 r. – podjęcie przez komisję habilitacyjną uchwały o nadaniu stopnia doktora habilitowanego w dziedzinie nauk rolniczych w dyscyplinie technologia żywności i żywienia
- 13.03.2018 r. – podjęcie przez Radę Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu uchwały o nadaniu stopnia doktora habilitowanego w dziedzinie nauk rolniczych w dyscyplinie technologia żywności i żywienia
Wniosek
Autoreferat
Recenzja nr 1
Recenzja nr 2
Recenzja nr 3
Uchwała Rady Wydziału
dr inż. Artur Gryszkin
1. Skład Komisji Habilitacyjnej
- przewodniczący komisji – prof. dr hab. Zdzisław Targoński – Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
- recenzent – prof. dr hab. Jan Michniewicz – Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
- recenzent – dr hab. Jacek Rożnowski – Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
- recenzent – dr hab. Janusz Kapuśniak, prof. nadzw. – Akademia im. Jana Długosza w Krakowie
- członek komisji – dr hab. Grażyna Cacak-Pietrzak – SGGW w Warszawie
- członek komisji – prof. dr hab. Katarzyna Majewska – Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
- sekretarz komisji – dr hab. Alicja Kucharska, prof. nadzw. – Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
2. Harmonogram przebiegu postępowania habilitacyjnego
- 28.09.2017 r. – wszczęcie postępowania habilitacyjnego
- 08.01.2018 r. – powołanie komisji habilitacyjnej
- do 28.02.2018 r. – przygotowanie recenzji
- 07.03.2018 r. – podjęcie przez komisję habilitacyjną uchwały o nadaniu stopnia doktora habilitowanego w dziedzinie nauk rolniczych w dyscyplinie technologia żywności i żywienia
- 13.03. 2018 r. – podjęcie przez Radę Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu uchwały o nadaniu stopnia doktora habilitowanego w dziedzinie nauk rolniczych w dyscyplinie technologia żywności i żywienia
Wniosek
Autoreferat
Recenzja nr 1
Recenzja nr 2
Recenzja nr 3
Uchwała Rady Wydziału