dr inż. Anna Sokół-Łętowska
1. Skład Komisji Habilitacyjnej
- przewodniczący komisji – prof. dr hab. Erwin Wąsowicz – Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
- sekretarz komisji – dr hab. Anna Czubaszek – Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
- recenzent – prof. dr hab. Janusz Czapski – Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu
- recenzent dr hab. Piotr Gębczyński – Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
- recenzent – prof. dr hab. Ryszard Zadernowski – Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
- członek komisji – dr hab. Urszula Gawlik-Dziki – Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
- członek komisji – prof. dr hab. Antoni Golachowski – Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
2. Harmonogram przebiegu postępowania habilitacyjnego
- 14.07.2013 r. – wszczęcie postępowania habilitacyjnego
- 07.10.2013 r. – powołanie komisji habilitacyjnej
-
do 02.12.2013 r. – przygotowanie recenzji
-
13.12.2013 r. – podjęcie przez komisję habilitacyjną uchwały o nadaniu lub odmowie nadania stopnia doktora habilitowanego nauk rolniczych w dyscyplinie technologia żywności i żywienia
-
17.12.2013 r. – podjęcie przez Radę Wydziału Nauk o Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu uchwały o nadaniu lub odmowie nadania stopnia doktora habilitowanego nauk rolniczych w dyscyplinie technologia żywności i żywienia