Studenckie Koło Naukowe Biotechnologów Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu
wydarzenia, publikacje i informacje o działalności SKN Biotechnologów przy Katedrze Biotechnologii i Mikrobiologii Żywnosci Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu
Studenckie Koło Naukowe Biotechnologów Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu
Przejdź do treści
  • Strona główna
  • Galeria
  • Jak zacząć
  • Kontakt
  • Projekty
  • Skład koła
  • Opieka nad Kołem
  • Historia SKN Biotechnologów

← Warsztaty Dla Licealistów

Ania opowiada o właściwościach enzymatycznych niektórych owoców

Autor: MatKro | Opublikowano 28 grudnia 2011 | Rozmiar oryginału: 3648 × 2736 pikseli

Kinga immobilizuje drożdże, Asia przeprowadza krystalizację - na dalszym planie
Justyna pokazuje jak zrobić preparaty przyżyciowe, uczniowie oglądają komórki drożdży pod mikroskopem
Dodaj zakładkę do bezpośredniego odnośnika.
Studenckie Koło Naukowe Biotechnologów Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu
Dumnie wspierane przez WordPress.