- Διδάσκων: Anna Salejda
Moodle na WBiNoZ
-
Platforma kształcenia na odległość WBiNoZ
Διαθέσιμα μαθήματα
- Διδάσκων: Aleksandra Zambrowicz
- Διδάσκων: Piotr Juszczyk
- Διδάσκων: Magdalena Rakicka-Pustułka
- Διδάσκων: Anna Kancelista
- Διδάσκων: Zbigniew Lazar
Kurs przeznaczony jest dla studentów I roku studiów II stopnia kierunku Biotechnologia
- Διδάσκων: Tomasz Janek
- Διδάσκων: Piotr Juszczyk
- Διδάσκων: Zbigniew Lazar
- Διδάσκων: Wojciech Łaba
- Διδάσκων: Anna Kancelista
- Διδάσκων: Anna Kancelista
- Διδάσκων: Zbigniew Lazar
- Διδάσκων: Magdalena Rakicka-Pustułka
Kurs dla studentów kierunku Biotechnologia
Kurs dla studentów kierunku Żywienie Człowieka i Dietetyka
Kurs dla studentów drugiego roku kierunku Biotechnologia

Kurs dla studentów II stopnia Żywienie człowieka i dietetyka

Kurs dla studentów II roku mgr kierunku Żywienie człowieka i
dietetyka
- Διδάσκων: Monika Maćków

- Διδάσκων: Anna Kancelista
- Διδάσκων: Zbigniew Lazar
- Διδάσκων: Anna Kancelista
- Διδάσκων: Maciej Oziembłowski

- Διδάσκων: Monika Maćków

Kurs dla studentów I roku mgr kierunku Żywienie człowieka i dietetyka
- Διδάσκων: Monika Maćków
- Διδάσκων: Dominika Mazurkiewicz
Course for ERASMUS students
- Διδάσκων: Piotr Juszczyk
- Διδάσκων: Ewa Piotrowska
Course for ERASMUS students
- Διδάσκων: Anna Salejda

Kurs dla studentów pierwszego roku Technologii Żywności i Żywienia Człowieka

- Διδάσκων: Jagoda Ambrozik-Haba
- Διδάσκων: Robert Gajda
- Διδάσκων: Michaela Godyla-Jabłoński
Kurs dla studentów drugiego roku kierunku Zarządzanie Jakością i Analiza Żywności
Kurs dla studentów 2 roku studiów licencjackich kierunku Żywienie Człowieka i Dietetyka
Kurs dla studentów 1 roku studiów mgr kierunku Żywienie Człowieka i Dietetyka
- Διδάσκων: Danuta Figurska-Ciura
- Διδάσκων: Ewa Piotrowska
- Διδάσκων: Danuta Figurska-Ciura
- Διδάσκων: Ewa Piotrowska
Kurs przeznaczony dla studentów II roku studiów inżynierskich kierunku Biotechnologia
- Διδάσκων: Piotr Juszczyk
Kurs przeznaczony dla studentów studiów I stopnia kierunku Zarządzanie Jakością i analiza żywności
Kurs przeznaczony dla studentów studiów I stopnia kierunku Technologia i organizacja gastronomii
- Διδάσκων: Tomasz Janek
Kurs przeznaczony dla studentów II roku studiów inżynierskich kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
- Διδάσκων: Piotr Juszczyk
- Διδάσκων: Ewa Raczkowska
Kurs dla Studentów Żywienia człowieka i dietetyki (rok III, semestr 6)
- Διδάσκων: Maciek Bienkiewicz

- Διδάσκων: Monika Maćków
- Διδάσκων: Dominika Mazurkiewicz

- Διδάσκων: Jagoda Ambrozik-Haba
- Διδάσκων: Danuta Figurska-Ciura
- Διδάσκων: Robert Gajda

Kurs dla studentów III roku (lic.) kierunku Żywienie człowieka i dietetyka
- Διδάσκων: Dominika Mazurkiewicz

- Διδάσκων: Michaela Godyla-Jabłoński
- Διδάσκων: Monika Maćków
- Διδάσκων: Dominika Mazurkiewicz

Kurs dla studentów I roku kierunku Technologia i Organizacja Gastronomii
- Διδάσκων: Dominika Mazurkiewicz
- Διδάσκων: Jagoda Ambrozik-Haba
- Διδάσκων: Michaela Godyla-Jabłoński

- Διδάσκων: Jagoda Ambrozik-Haba
- Διδάσκων: Robert Gajda
- Διδάσκων: Michaela Godyla-Jabłoński
- Διδάσκων: Ewa Raczkowska

- Διδάσκων: Robert Gajda
- Διδάσκων: Michaela Godyla-Jabłoński
- Διδάσκων: Monika Maćków
- Διδάσκων: Ewa Piotrowska
- Διδάσκων: Ewa Raczkowska

Kurs dla studentów II roku kierunku Bezpieczeństwo Żywności

Kurs dla studentów I roku mgr kierunku Żywienie człowieka i dietetyka
- Διδάσκων: Dominika Mazurkiewicz
- Διδάσκων: Dorian Nowacki

Kurs dla studentów II roku Zarządzania jakością i analizy żywności
- Διδάσκων: Anna Czubaszek
- Διδάσκων: Jagoda Ambrozik-Haba
- Διδάσκων: Robert Gajda
- Διδάσκων: Ewa Raczkowska

Produkcja potraw i posiłków dla Studentów studiów II stopnia Żywienie Człowieka i Dietetyka
- Διδάσκων: Jagoda Ambrozik-Haba
- Διδάσκων: Danuta Figurska-Ciura

Studia podyplomowe
- Διδάσκων: Maciek Bienkiewicz
- Διδάσκων: Danuta Figurska-Ciura
- Διδάσκων: Michaela Godyla-Jabłoński
- Διδάσκων: Dominika Mazurkiewicz
- Διδάσκων: Ewa Piotrowska
- Διδάσκων: Marzena Styczyńska
- Διδάσκων: Ewa Piotrowska

- Διδάσκων: Michaela Godyla-Jabłoński
- Διδάσκων: Monika Maćków
- Διδάσκων: Dominika Mazurkiewicz

Kurs dla studentów III roku kierunku Biologia Człowieka
- Διδάσκων: Danuta Figurska-Ciura
- Διδάσκων: Ewa Piotrowska
- Διδάσκων: Danuta Figurska-Ciura
- Διδάσκων: Ewa Piotrowska
- Διδάσκων: Aleksandra Zambrowicz
- Διδάσκων: Ewa Piotrowska
- Διδάσκων: Aleksandra Zambrowicz
- Διδάσκων: Danuta Figurska-Ciura
- Διδάσκων: Ewa Piotrowska
- Διδάσκων: Maciej Oziembłowski
- Διδάσκων: Anna Salejda

Technologia gastronomii dla Studentów kierunku Technologia i Organizacja Gastronomii (rok 2, semestr III)
- Διδάσκων: Jagoda Ambrozik-Haba
- Διδάσκων: Robert Gajda

Kierunek: żywienie człowieka i dietetyka
Przedmiot: technologia informacyjna
Odpowiedzialny za przedmiot: dr inż. Tomasz Boruczkowski
Prowadzący ćwiczenia: dr inż. Tomasz Boruczkowski
- Διδάσκων: Tomasz Boruczkowski
Kurs dla studentów III roku Technologii żywności i żywienia człowieka
- Διδάσκων: Anna Czubaszek
Kurs dla studentów II roku Żywienia Człowieka i Dietetyki
- Διδάσκων: Jagoda Ambrozik-Haba
- Διδάσκων: Danuta Figurska-Ciura
- Διδάσκων: Robert Gajda
- Διδάσκων: Ewa Raczkowska
- Διδάσκων: Hanna Boruczkowska
- Διδάσκων: Anna Czubaszek

Zajęcia z technologii węglowodanów dla studentów III roku Technologii Żywności
- Διδάσκων: Hanna Boruczkowska
- Διδάσκων: Jagoda Ambrozik-Haba
- Διδάσκων: Maciek Bienkiewicz
- Διδάσκων: Robert Gajda

- Διδάσκων: Michaela Godyla-Jabłoński
- Διδάσκων: Dominika Mazurkiewicz
- Διδάσκων: Maciek Bienkiewicz
- Διδάσκων: Danuta Figurska-Ciura
- Διδάσκων: Robert Gajda
- Διδάσκων: Jagoda Ambrozik-Haba
- Διδάσκων: Maciek Bienkiewicz
- Διδάσκων: Danuta Figurska-Ciura

- Διδάσκων: Hanna Boruczkowska
- Διδάσκων: Wioletta Drożdż
- Διδάσκων: Ewa Zdybel
Za zgodą dziekan, utworzony na potrzeby zaliczenia.
- Διδάσκων: Anna Salejda

- Διδάσκων: Maciek Bienkiewicz
- Διδάσκων: Danuta Figurska-Ciura
- Διδάσκων: Michaela Godyla-Jabłoński
- Διδάσκων: Monika Maćków
- Διδάσκων: Dominika Mazurkiewicz
- Διδάσκων: Ewa Piotrowska
- Διδάσκων: Marzena Styczyńska
- Διδάσκων: Maciej Oziembłowski

- Διδάσκων: Jagoda Ambrozik-Haba
- Διδάσκων: Ewa Raczkowska

- Διδάσκων: Michaela Godyla-Jabłoński
- Διδάσκων: Monika Maćków
- Διδάσκων: Dominika Mazurkiewicz

Kurs dla studentów II roku mgr kierunku Technologia Żywności i Żywienia
- Διδάσκων: Monika Maćków

- Διδάσκων: Maciek Bienkiewicz
- Διδάσκων: Danuta Figurska-Ciura
- Διδάσκων: Monika Maćków
- Διδάσκων: Dominika Mazurkiewicz
- Διδάσκων: Ewa Piotrowska
- Διδάσκων: Marzena Styczyńska

- Διδάσκων: Michaela Godyla-Jabłoński
- Διδάσκων: Ewa Raczkowska



































