- Professor: Anna Salejda
Moodle na WBiNoZ
-
Platforma kształcenia na odległość WBiNoZ
Disciplinas disponíveis
- Professor: Aleksandra Zambrowicz
- Professor: Hanna Boruczkowska
- Professor: Piotr Juszczyk
- Professor: Magdalena Rakicka-Pustułka
- Professor: Anna Kancelista
- Professor: Zbigniew Lazar
Kurs przeznaczony jest dla studentów I roku studiów II stopnia kierunku Biotechnologia
- Professor: Tomasz Janek
- Professor: Piotr Juszczyk
- Professor: Zbigniew Lazar
- Professor: Wojciech Łaba
- Professor: Anna Kancelista
- Professor: Anna Kancelista
- Professor: Zbigniew Lazar
- Professor: Magdalena Rakicka-Pustułka
Kurs dla studentów kierunku Biotechnologia
Kurs dla studentów kierunku Żywienie Człowieka i Dietetyka
Kurs dla studentów drugiego roku kierunku Biotechnologia

Kurs dla studentów II stopnia Żywienie człowieka i dietetyka

Kurs dla studentów II roku mgr kierunku Żywienie człowieka i
dietetyka
- Professor: Monika Maćków

- Professor: Anna Kancelista
- Professor: Zbigniew Lazar
- Professor: Anna Kancelista
- Professor: Maciej Oziembłowski
- Professor: Maciej Oziembłowski

- Professor: Monika Maćków

Kurs dla studentów I roku mgr kierunku Żywienie człowieka i dietetyka
- Professor: Monika Maćków
- Professor: Dominika Mazurkiewicz
Course for ERASMUS students
- Professor: Piotr Juszczyk
- Professor: Ewa Piotrowska
Course for ERASMUS students
- Professor: Anna Salejda

Kurs dla studentów pierwszego roku Technologii Żywności i Żywienia Człowieka

- Professor: Jagoda Ambrozik-Haba
- Professor: Robert Gajda
- Professor: Michaela Godyla-Jabłoński
- Professor: Ewa Piotrowska

- Professor: Wojciech Łaba
Kurs dla studentów drugiego roku kierunku Zarządzanie Jakością i Analiza Żywności
Kurs dla studentów 2 roku studiów licencjackich kierunku Żywienie Człowieka i Dietetyka
Kurs dla studentów 1 roku studiów mgr kierunku Żywienie Człowieka i Dietetyka
- Professor: Danuta Figurska-Ciura
- Professor: Ewa Piotrowska
- Professor: Danuta Figurska-Ciura
- Professor: Ewa Piotrowska
Kurs przeznaczony dla studentów II roku studiów inżynierskich kierunku Biotechnologia
- Professor: Piotr Juszczyk
Kurs przeznaczony dla studentów studiów I stopnia kierunku Zarządzanie Jakością i analiza żywności
Kurs przeznaczony dla studentów studiów I stopnia kierunku Technologia i organizacja gastronomii
- Professor: Tomasz Janek
Kurs przeznaczony dla studentów II roku studiów inżynierskich kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
- Professor: Piotr Juszczyk
- Professor: Piotr Juszczyk
- Professor: Ewa Raczkowska
Kurs dla Studentów Żywienia człowieka i dietetyki (rok III, semestr 6)
- Professor: Maciek Bienkiewicz

- Professor: Monika Maćków
- Professor: Dominika Mazurkiewicz

- Professor: Jagoda Ambrozik-Haba
- Professor: Danuta Figurska-Ciura
- Professor: Robert Gajda

Kurs dla studentów III roku (lic.) kierunku Żywienie człowieka i dietetyka
- Professor: Dominika Mazurkiewicz

- Professor: Michaela Godyla-Jabłoński
- Professor: Monika Maćków
- Professor: Dominika Mazurkiewicz

Kurs dla studentów I roku kierunku Technologia i Organizacja Gastronomii
- Professor: Dominika Mazurkiewicz
- Professor: Jagoda Ambrozik-Haba
- Professor: Michaela Godyla-Jabłoński

- Professor: Jagoda Ambrozik-Haba
- Professor: Robert Gajda
- Professor: Michaela Godyla-Jabłoński
- Professor: Ewa Raczkowska

- Professor: Robert Gajda
- Professor: Michaela Godyla-Jabłoński
- Professor: Monika Maćków
- Professor: Ewa Piotrowska
- Professor: Ewa Raczkowska

Kurs dla studentów II roku kierunku Bezpieczeństwo Żywności

Kurs dla studentów I roku mgr kierunku Żywienie człowieka i dietetyka
- Professor: Dominika Mazurkiewicz
- Professor: Dorian Nowacki
- Professor: Danuta Figurska-Ciura

Kurs dla studentów II roku Zarządzania jakością i analizy żywności
- Professor: Anna Czubaszek
- Professor: Jagoda Ambrozik-Haba
- Professor: Robert Gajda
- Professor: Ewa Raczkowska

Produkcja potraw i posiłków dla Studentów studiów II stopnia Żywienie Człowieka i Dietetyka
- Professor: Jagoda Ambrozik-Haba
- Professor: Danuta Figurska-Ciura

Studia podyplomowe
- Professor: Maciek Bienkiewicz
- Professor: Danuta Figurska-Ciura
- Professor: Michaela Godyla-Jabłoński
- Professor: Dominika Mazurkiewicz
- Professor: Ewa Piotrowska
- Professor: Marzena Styczyńska
- Professor: Ewa Piotrowska

- Professor: Michaela Godyla-Jabłoński
- Professor: Monika Maćków
- Professor: Dominika Mazurkiewicz
- Professor: Ewa Piotrowska

Kurs dla studentów III roku kierunku Biologia Człowieka
- Professor: Danuta Figurska-Ciura
- Professor: Ewa Piotrowska
- Professor: Anna Czubaszek
- Professor: Danuta Figurska-Ciura
- Professor: Ewa Piotrowska
- Professor: Aleksandra Zambrowicz
- Professor: Ewa Piotrowska
- Professor: Aleksandra Zambrowicz
- Professor: Danuta Figurska-Ciura
- Professor: Ewa Piotrowska
- Professor: Maciej Oziembłowski
- Professor: Anna Salejda

Technologia gastronomii dla Studentów kierunku Technologia i Organizacja Gastronomii (rok 2, semestr III)
- Professor: Jagoda Ambrozik-Haba
- Professor: Robert Gajda

Kierunek: żywienie człowieka i dietetyka
Przedmiot: technologia informacyjna
Odpowiedzialny za przedmiot: dr inż. Tomasz Boruczkowski
Prowadzący ćwiczenia: dr inż. Tomasz Boruczkowski
- Professor: Tomasz Boruczkowski
Kurs dla studentów III roku Technologii żywności i żywienia człowieka
- Professor: Anna Czubaszek
Kurs dla studentów II roku Żywienia Człowieka i Dietetyki
- Professor: Jagoda Ambrozik-Haba
- Professor: Danuta Figurska-Ciura
- Professor: Robert Gajda
- Professor: Ewa Raczkowska
- Professor: Hanna Boruczkowska
- Professor: Anna Czubaszek

Zajęcia z technologii węglowodanów dla studentów III roku Technologii Żywności
- Professor: Hanna Boruczkowska
- Professor: Anna Czubaszek
- Professor: Jagoda Ambrozik-Haba
- Professor: Maciek Bienkiewicz
- Professor: Robert Gajda
- Professor: Maciej Oziembłowski

- Professor: Łukasz Bobak

- Professor: Michaela Godyla-Jabłoński
- Professor: Dominika Mazurkiewicz
- Professor: Maciek Bienkiewicz
- Professor: Danuta Figurska-Ciura
- Professor: Robert Gajda
- Professor: Jagoda Ambrozik-Haba
- Professor: Maciek Bienkiewicz
- Professor: Danuta Figurska-Ciura

- Professor: Hanna Boruczkowska
- Professor: Ewa Zdybel
Za zgodą dziekan, utworzony na potrzeby zaliczenia.
- Professor: Anna Salejda

- Professor: Maciek Bienkiewicz
- Professor: Danuta Figurska-Ciura
- Professor: Michaela Godyla-Jabłoński
- Professor: Monika Maćków
- Professor: Dominika Mazurkiewicz
- Professor: Ewa Piotrowska
- Professor: Marzena Styczyńska
- Professor: Tomasz Janek
- Professor: Maciej Oziembłowski

- Professor: Jagoda Ambrozik-Haba
- Professor: Ewa Raczkowska

- Professor: Michaela Godyla-Jabłoński
- Professor: Monika Maćków
- Professor: Dominika Mazurkiewicz

Kurs dla studentów II roku mgr kierunku Technologia Żywności i Żywienia
- Professor: Monika Maćków

- Professor: Monika Maćków

- Professor: Maciek Bienkiewicz
- Professor: Danuta Figurska-Ciura
- Professor: Monika Maćków
- Professor: Dominika Mazurkiewicz
- Professor: Ewa Piotrowska
- Professor: Marzena Styczyńska

- Professor: Michaela Godyla-Jabłoński
- Professor: Ewa Raczkowska