- Nauczyciel: Anna Salejda
Moodle na WBiNoZ
-
Platforma kształcenia na odległość WBiNoZ
Dostępne kursy
- Nauczyciel: Aleksandra Zambrowicz
- Nauczyciel: Aleksandra Zambrowicz
- Nauczyciel: Hanna Boruczkowska
- Nauczyciel: Piotr Juszczyk
- Nauczyciel: Magdalena Rakicka-Pustułka
- Nauczyciel: Anna Kancelista
- Nauczyciel: Zbigniew Lazar
Kurs przeznaczony jest dla studentów I roku studiów II stopnia kierunku Biotechnologia
- Nauczyciel: Tomasz Janek
- Nauczyciel: Piotr Juszczyk
- Nauczyciel: Zbigniew Lazar
- Nauczyciel: Wojciech Łaba
- Nauczyciel: Anna Kancelista
- Nauczyciel: Anna Kancelista
- Nauczyciel: Zbigniew Lazar
- Nauczyciel: Magdalena Rakicka-Pustułka
- Nauczyciel: Maciej Oziembłowski
Kurs dla studentów kierunku Biotechnologia
Kurs dla studentów kierunku Żywienie Człowieka i Dietetyka
Kurs dla studentów drugiego roku kierunku Biotechnologia

- Nauczyciel: Anna Czubaszek

Kurs dla studentów II stopnia Żywienie człowieka i dietetyka

Kurs dla studentów II roku mgr kierunku Żywienie człowieka i
dietetyka
- Nauczyciel: Monika Maćków

- Nauczyciel: Anna Kancelista
- Nauczyciel: Zbigniew Lazar
- Nauczyciel: Anna Kancelista
- Nauczyciel: Maciej Oziembłowski
- Nauczyciel: Maciej Oziembłowski

- Nauczyciel: Monika Maćków

Kurs dla studentów I roku mgr kierunku Żywienie człowieka i dietetyka
- Nauczyciel: Monika Maćków
- Nauczyciel: Dominika Mazurkiewicz
Course for ERASMUS students
- Nauczyciel: Piotr Juszczyk
- Nauczyciel: Ewa Piotrowska
Course for ERASMUS students
- Nauczyciel: Anna Salejda

Kurs dla studentów pierwszego roku Technologii Żywności i Żywienia Człowieka

- Nauczyciel: Jagoda Ambrozik-Haba
- Nauczyciel: Robert Gajda
- Nauczyciel: Michaela Godyla-Jabłoński
- Nauczyciel: Ewa Piotrowska

- Nauczyciel: Wojciech Łaba
Kurs dla studentów drugiego roku kierunku Zarządzanie Jakością i Analiza Żywności
Kurs dla studentów 2 roku studiów licencjackich kierunku Żywienie Człowieka i Dietetyka
Kurs dla studentów 1 roku studiów mgr kierunku Żywienie Człowieka i Dietetyka
- Nauczyciel: Danuta Figurska-Ciura
- Nauczyciel: Ewa Piotrowska
- Nauczyciel: Danuta Figurska-Ciura
- Nauczyciel: Ewa Piotrowska
Kurs przeznaczony dla studentów II roku studiów inżynierskich kierunku Biotechnologia
- Nauczyciel: Piotr Juszczyk
Kurs przeznaczony dla studentów studiów I stopnia kierunku Zarządzanie Jakością i analiza żywności
Kurs przeznaczony dla studentów studiów I stopnia kierunku Technologia i organizacja gastronomii
- Nauczyciel: Tomasz Janek
Kurs przeznaczony dla studentów II roku studiów inżynierskich kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
- Nauczyciel: Piotr Juszczyk
- Nauczyciel: Piotr Juszczyk
- Nauczyciel: Ewa Raczkowska
Kurs dla Studentów Żywienia człowieka i dietetyki (rok III, semestr 6)
- Nauczyciel: Maciek Bienkiewicz

- Nauczyciel: Monika Maćków
- Nauczyciel: Dominika Mazurkiewicz

- Nauczyciel: Jagoda Ambrozik-Haba
- Nauczyciel: Danuta Figurska-Ciura
- Nauczyciel: Robert Gajda

Kurs dla studentów III roku (lic.) kierunku Żywienie człowieka i dietetyka
- Nauczyciel: Dominika Mazurkiewicz

- Nauczyciel: Michaela Godyla-Jabłoński
- Nauczyciel: Monika Maćków
- Nauczyciel: Dominika Mazurkiewicz

Kurs dla studentów I roku kierunku Technologia i Organizacja Gastronomii
- Nauczyciel: Dominika Mazurkiewicz
- Nauczyciel: Wojciech Łaba
- Nauczyciel: Jagoda Ambrozik-Haba
- Nauczyciel: Michaela Godyla-Jabłoński

- Nauczyciel: Jagoda Ambrozik-Haba
- Nauczyciel: Robert Gajda
- Nauczyciel: Michaela Godyla-Jabłoński
- Nauczyciel: Ewa Raczkowska

- Nauczyciel: Robert Gajda

- Nauczyciel: Robert Gajda
- Nauczyciel: Michaela Godyla-Jabłoński
- Nauczyciel: Monika Maćków
- Nauczyciel: Ewa Piotrowska
- Nauczyciel: Ewa Raczkowska

Kurs dla studentów II roku kierunku Bezpieczeństwo Żywności
- Nauczyciel: Ewa Piotrowska

Kurs dla studentów I roku mgr kierunku Żywienie człowieka i dietetyka
- Nauczyciel: Dominika Mazurkiewicz
- Nauczyciel: Dorian Nowacki
- Nauczyciel: Danuta Figurska-Ciura
- Nauczyciel: Danuta Figurska-Ciura

Kurs dla studentów II roku Zarządzania jakością i analizy żywności
- Nauczyciel: Anna Czubaszek
- Nauczyciel: Jagoda Ambrozik-Haba
- Nauczyciel: Robert Gajda
- Nauczyciel: Ewa Raczkowska

Produkcja potraw i posiłków dla Studentów studiów II stopnia Żywienie Człowieka i Dietetyka
- Nauczyciel: Jagoda Ambrozik-Haba
- Nauczyciel: Danuta Figurska-Ciura

Studia podyplomowe
- Nauczyciel: Maciek Bienkiewicz
- Nauczyciel: Danuta Figurska-Ciura
- Nauczyciel: Michaela Godyla-Jabłoński
- Nauczyciel: Dominika Mazurkiewicz
- Nauczyciel: Ewa Piotrowska
- Nauczyciel: Marzena Styczyńska
- Nauczyciel: Ewa Piotrowska

- Nauczyciel: Michaela Godyla-Jabłoński
- Nauczyciel: Monika Maćków
- Nauczyciel: Dominika Mazurkiewicz
- Nauczyciel: Ewa Piotrowska

Kurs dla studentów III roku kierunku Biologia Człowieka
- Nauczyciel: Danuta Figurska-Ciura
- Nauczyciel: Ewa Piotrowska
- Nauczyciel: Anna Czubaszek
- Nauczyciel: Danuta Figurska-Ciura
- Nauczyciel: Ewa Piotrowska
- Nauczyciel: Aleksandra Zambrowicz
- Nauczyciel: Anna Czubaszek
- Nauczyciel: Ewa Piotrowska
- Nauczyciel: Aleksandra Zambrowicz
- Nauczyciel: Danuta Figurska-Ciura
- Nauczyciel: Ewa Piotrowska

- Nauczyciel: Maciek Bienkiewicz
- Nauczyciel: Maciej Oziembłowski
- Nauczyciel: Anna Salejda

Technologia gastronomii dla Studentów kierunku Technologia i Organizacja Gastronomii (rok 2, semestr III)
- Nauczyciel: Jagoda Ambrozik-Haba
- Nauczyciel: Robert Gajda

Kierunek: żywienie człowieka i dietetyka
Przedmiot: technologia informacyjna
Odpowiedzialny za przedmiot: dr inż. Tomasz Boruczkowski
Prowadzący ćwiczenia: dr inż. Tomasz Boruczkowski
- Nauczyciel: Tomasz Boruczkowski
Kurs dla studentów III roku Technologii żywności i żywienia człowieka
- Nauczyciel: Anna Czubaszek
Kurs dla studentów II roku Żywienia Człowieka i Dietetyki
- Nauczyciel: Jagoda Ambrozik-Haba
- Nauczyciel: Danuta Figurska-Ciura
- Nauczyciel: Robert Gajda
- Nauczyciel: Ewa Raczkowska
- Nauczyciel: Hanna Boruczkowska
- Nauczyciel: Anna Czubaszek

Zajęcia z technologii węglowodanów dla studentów III roku Technologii Żywności
- Nauczyciel: Hanna Boruczkowska
- Nauczyciel: Anna Czubaszek
- Nauczyciel: Jagoda Ambrozik-Haba
- Nauczyciel: Maciek Bienkiewicz
- Nauczyciel: Robert Gajda
- Nauczyciel: Maciej Oziembłowski

- Nauczyciel: Łukasz Bobak

- Nauczyciel: Michaela Godyla-Jabłoński
- Nauczyciel: Dominika Mazurkiewicz
- Nauczyciel: Maciek Bienkiewicz
- Nauczyciel: Danuta Figurska-Ciura
- Nauczyciel: Robert Gajda
- Nauczyciel: Jagoda Ambrozik-Haba
- Nauczyciel: Maciek Bienkiewicz
- Nauczyciel: Danuta Figurska-Ciura

- Nauczyciel: Hanna Boruczkowska
- Nauczyciel: Ewa Zdybel
Za zgodą dziekan, utworzony na potrzeby zaliczenia.
- Nauczyciel: Anna Salejda

- Nauczyciel: Maciek Bienkiewicz
- Nauczyciel: Danuta Figurska-Ciura
- Nauczyciel: Michaela Godyla-Jabłoński
- Nauczyciel: Monika Maćków
- Nauczyciel: Dominika Mazurkiewicz
- Nauczyciel: Ewa Piotrowska
- Nauczyciel: Marzena Styczyńska
- Nauczyciel: Tomasz Janek
- Nauczyciel: Maciej Oziembłowski

- Nauczyciel: Jagoda Ambrozik-Haba
- Nauczyciel: Ewa Raczkowska

- Nauczyciel: Michaela Godyla-Jabłoński
- Nauczyciel: Monika Maćków
- Nauczyciel: Dominika Mazurkiewicz

Kurs dla studentów II roku mgr kierunku Technologia Żywności i Żywienia
- Nauczyciel: Monika Maćków

- Nauczyciel: Monika Maćków

- Nauczyciel: Maciek Bienkiewicz
- Nauczyciel: Danuta Figurska-Ciura
- Nauczyciel: Monika Maćków
- Nauczyciel: Dominika Mazurkiewicz
- Nauczyciel: Ewa Piotrowska
- Nauczyciel: Marzena Styczyńska

- Nauczyciel: Michaela Godyla-Jabłoński
- Nauczyciel: Ewa Raczkowska