- Викладач: Salejda Anna
Moodle na WBiNoZ
-
Platforma kształcenia na odległość WBiNoZ
Доступні курси
- Викладач: Zambrowicz Aleksandra
- Викладач: Juszczyk Piotr
- Викладач: Rakicka-Pustułka Magdalena
- Викладач: Kancelista Anna
- Викладач: Lazar Zbigniew
Kurs przeznaczony jest dla studentów I roku studiów II stopnia kierunku Biotechnologia
- Викладач: Janek Tomasz
- Викладач: Juszczyk Piotr
- Викладач: Lazar Zbigniew
- Викладач: Łaba Wojciech
- Викладач: Kancelista Anna
- Викладач: Kancelista Anna
- Викладач: Lazar Zbigniew
- Викладач: Rakicka-Pustułka Magdalena
Kurs dla studentów kierunku Biotechnologia
Kurs dla studentów kierunku Żywienie Człowieka i Dietetyka
Kurs dla studentów drugiego roku kierunku Biotechnologia

Kurs dla studentów II stopnia Żywienie człowieka i dietetyka

Kurs dla studentów II roku mgr kierunku Żywienie człowieka i
dietetyka
- Викладач: Maćków Monika

- Викладач: Kancelista Anna
- Викладач: Lazar Zbigniew
- Викладач: Kancelista Anna
- Викладач: Oziembłowski Maciej

- Викладач: Maćków Monika

Kurs dla studentów I roku mgr kierunku Żywienie człowieka i dietetyka
- Викладач: Maćków Monika
- Викладач: Mazurkiewicz Dominika
Course for ERASMUS students
- Викладач: Juszczyk Piotr
- Викладач: Piotrowska Ewa
Course for ERASMUS students
- Викладач: Salejda Anna

Kurs dla studentów pierwszego roku Technologii Żywności i Żywienia Człowieka

- Викладач: Ambrozik-Haba Jagoda
- Викладач: Gajda Robert
- Викладач: Godyla-Jabłoński Michaela
- Викладач: Kuźmińska-Bajor Marta
- Викладач: Pilarska-Dudziak Kinga
- Викладач: Wróbel-Kwiatkowska Magdalena
Kurs dla studentów drugiego roku kierunku Zarządzanie Jakością i Analiza Żywności
Kurs dla studentów 2 roku studiów licencjackich kierunku Żywienie Człowieka i Dietetyka
Kurs dla studentów 1 roku studiów mgr kierunku Żywienie Człowieka i Dietetyka
- Викладач: Figurska-Ciura Danuta
- Викладач: Piotrowska Ewa
- Викладач: Figurska-Ciura Danuta
- Викладач: Piotrowska Ewa
Kurs przeznaczony dla studentów II roku studiów inżynierskich kierunku Biotechnologia
- Викладач: Juszczyk Piotr
Kurs przeznaczony dla studentów studiów I stopnia kierunku Zarządzanie Jakością i analiza żywności
Kurs przeznaczony dla studentów studiów I stopnia kierunku Technologia i organizacja gastronomii
- Викладач: Janek Tomasz
Kurs przeznaczony dla studentów II roku studiów inżynierskich kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
- Викладач: Juszczyk Piotr
- Викладач: Raczkowska Ewa
Kurs dla Studentów Żywienia człowieka i dietetyki (rok III, semestr 6)
- Викладач: Bienkiewicz Maciek

- Викладач: Maćków Monika
- Викладач: Mazurkiewicz Dominika

- Викладач: Ambrozik-Haba Jagoda
- Викладач: Figurska-Ciura Danuta
- Викладач: Gajda Robert

Kurs dla studentów III roku (lic.) kierunku Żywienie człowieka i dietetyka
- Викладач: Mazurkiewicz Dominika

- Викладач: Godyla-Jabłoński Michaela
- Викладач: Maćków Monika
- Викладач: Mazurkiewicz Dominika

Kurs dla studentów I roku kierunku Technologia i Organizacja Gastronomii
- Викладач: Mazurkiewicz Dominika
- Викладач: Ambrozik-Haba Jagoda
- Викладач: Godyla-Jabłoński Michaela

- Викладач: Ambrozik-Haba Jagoda
- Викладач: Gajda Robert
- Викладач: Godyla-Jabłoński Michaela
- Викладач: Raczkowska Ewa

- Викладач: Gajda Robert
- Викладач: Godyla-Jabłoński Michaela
- Викладач: Maćków Monika
- Викладач: Piotrowska Ewa
- Викладач: Raczkowska Ewa

Kurs dla studentów II roku kierunku Bezpieczeństwo Żywności

Kurs dla studentów I roku mgr kierunku Żywienie człowieka i dietetyka
- Викладач: Mazurkiewicz Dominika
- Викладач: Nowacki Dorian

Kurs dla studentów II roku Zarządzania jakością i analizy żywności
- Викладач: Czubaszek Anna
- Викладач: Ambrozik-Haba Jagoda
- Викладач: Gajda Robert
- Викладач: Raczkowska Ewa

Produkcja potraw i posiłków dla Studentów studiów II stopnia Żywienie Człowieka i Dietetyka
- Викладач: Ambrozik-Haba Jagoda
- Викладач: Figurska-Ciura Danuta

Studia podyplomowe
- Викладач: Bienkiewicz Maciek
- Викладач: Figurska-Ciura Danuta
- Викладач: Godyla-Jabłoński Michaela
- Викладач: Mazurkiewicz Dominika
- Викладач: Piotrowska Ewa
- Викладач: Styczyńska Marzena
- Викладач: Piotrowska Ewa

- Викладач: Godyla-Jabłoński Michaela
- Викладач: Maćków Monika
- Викладач: Mazurkiewicz Dominika

Kurs dla studentów III roku kierunku Biologia Człowieka
- Викладач: Figurska-Ciura Danuta
- Викладач: Piotrowska Ewa
- Викладач: Figurska-Ciura Danuta
- Викладач: Piotrowska Ewa
- Викладач: Zambrowicz Aleksandra
- Викладач: Piotrowska Ewa
- Викладач: Zambrowicz Aleksandra
- Викладач: Figurska-Ciura Danuta
- Викладач: Piotrowska Ewa
- Викладач: Oziembłowski Maciej
- Викладач: Salejda Anna

Technologia gastronomii dla Studentów kierunku Technologia i Organizacja Gastronomii (rok 2, semestr III)
- Викладач: Ambrozik-Haba Jagoda
- Викладач: Gajda Robert

Kierunek: żywienie człowieka i dietetyka
Przedmiot: technologia informacyjna
Odpowiedzialny za przedmiot: dr inż. Tomasz Boruczkowski
Prowadzący ćwiczenia: dr inż. Tomasz Boruczkowski
- Викладач: Boruczkowski Tomasz
Kurs dla studentów III roku Technologii żywności i żywienia człowieka
- Викладач: Czubaszek Anna
Kurs dla studentów II roku Żywienia Człowieka i Dietetyki
- Викладач: Ambrozik-Haba Jagoda
- Викладач: Figurska-Ciura Danuta
- Викладач: Gajda Robert
- Викладач: Raczkowska Ewa
- Викладач: Boruczkowska Hanna
- Викладач: Czubaszek Anna

Zajęcia z technologii węglowodanów dla studentów III roku Technologii Żywności
- Викладач: Boruczkowska Hanna
- Викладач: Ambrozik-Haba Jagoda
- Викладач: Bienkiewicz Maciek
- Викладач: Gajda Robert

- Викладач: Godyla-Jabłoński Michaela
- Викладач: Mazurkiewicz Dominika
- Викладач: Bienkiewicz Maciek
- Викладач: Figurska-Ciura Danuta
- Викладач: Gajda Robert
- Викладач: Ambrozik-Haba Jagoda
- Викладач: Bienkiewicz Maciek
- Викладач: Figurska-Ciura Danuta

- Викладач: Boruczkowska Hanna
- Викладач: Drożdż Wioletta
- Викладач: Zdybel Ewa
Za zgodą dziekan, utworzony na potrzeby zaliczenia.
- Викладач: Salejda Anna

- Викладач: Bienkiewicz Maciek
- Викладач: Figurska-Ciura Danuta
- Викладач: Godyla-Jabłoński Michaela
- Викладач: Maćków Monika
- Викладач: Mazurkiewicz Dominika
- Викладач: Piotrowska Ewa
- Викладач: Styczyńska Marzena
- Викладач: Oziembłowski Maciej

- Викладач: Ambrozik-Haba Jagoda
- Викладач: Raczkowska Ewa

- Викладач: Godyla-Jabłoński Michaela
- Викладач: Maćków Monika
- Викладач: Mazurkiewicz Dominika

Kurs dla studentów II roku mgr kierunku Technologia Żywności i Żywienia
- Викладач: Maćków Monika

- Викладач: Bienkiewicz Maciek
- Викладач: Figurska-Ciura Danuta
- Викладач: Maćków Monika
- Викладач: Mazurkiewicz Dominika
- Викладач: Piotrowska Ewa
- Викладач: Styczyńska Marzena

- Викладач: Godyla-Jabłoński Michaela
- Викладач: Raczkowska Ewa



































