- Leraar: Anna Salejda
Moodle na WBiNoZ
-
Platforma kształcenia na odległość WBiNoZ
Beschikbare cursussen
- Leraar: Piotr Juszczyk
- Leraar: Magdalena Rakicka-Pustułka
- Leraar: Anna Kancelista
Kurs przeznaczony jest dla studentów I roku studiów II stopnia kierunku Biotechnologia
- Leraar: Tomasz Janek
- Leraar: Piotr Juszczyk
- Leraar: Zbigniew Lazar
- Leraar: Wojciech Łaba
- Leraar: Anna Kancelista
- Leraar: Zbigniew Lazar
- Leraar: Magdalena Rakicka-Pustułka
Kurs dla studentów kierunku Biotechnologia
Kurs dla studentów kierunku Żywienie Człowieka i Dietetyka
Kurs dla studentów drugiego roku kierunku Biotechnologia

Kurs dla studentów II stopnia Żywienie człowieka i dietetyka

Kurs dla studentów II roku mgr kierunku Żywienie człowieka i
dietetyka
- Leraar: Monika Maćków

- Leraar: Anna Kancelista
- Leraar: Zbigniew Lazar

Kurs dla studentów I roku mgr kierunku Żywienie człowieka i dietetyka
- Leraar: Monika Maćków
- Leraar: Dominika Mazurkiewicz
Course for ERASMUS students
- Leraar: Piotr Juszczyk
- Leraar: Ewa Piotrowska
Course for ERASMUS students
- Leraar: Anna Salejda

Kurs dla studentów pierwszego roku Technologii Żywności i Żywienia Człowieka

- Leraar: Jagoda Ambrozik-Haba
- Leraar: Robert Gajda
- Leraar: Michaela Godyla-Jabłoński
Kurs dla studentów drugiego roku kierunku Zarządzanie Jakością i Analiza Żywności
Kurs dla studentów 2 roku studiów licencjackich kierunku Żywienie Człowieka i Dietetyka
Kurs dla studentów 1 roku studiów mgr kierunku Żywienie Człowieka i Dietetyka
- Leraar: Danuta Figurska-Ciura
- Leraar: Ewa Piotrowska
Kurs przeznaczony dla studentów II roku studiów inżynierskich kierunku Biotechnologia
- Leraar: Piotr Juszczyk
Kurs przeznaczony dla studentów studiów I stopnia kierunku Zarządzanie Jakością i analiza żywności
Kurs przeznaczony dla studentów studiów I stopnia kierunku Technologia i organizacja gastronomii
- Leraar: Tomasz Janek
Kurs przeznaczony dla studentów II roku studiów inżynierskich kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
- Leraar: Piotr Juszczyk
- Leraar: Ewa Raczkowska
Kurs dla Studentów Żywienia człowieka i dietetyki (rok III, semestr 6)
- Leraar: Maciek Bienkiewicz

- Leraar: Monika Maćków
- Leraar: Dominika Mazurkiewicz

- Leraar: Jagoda Ambrozik-Haba
- Leraar: Danuta Figurska-Ciura
- Leraar: Robert Gajda

Kurs dla studentów III roku (lic.) kierunku Żywienie człowieka i dietetyka
- Leraar: Dominika Mazurkiewicz

- Leraar: Michaela Godyla-Jabłoński
- Leraar: Monika Maćków
- Leraar: Dominika Mazurkiewicz

Kurs dla studentów I roku kierunku Technologia i Organizacja Gastronomii
- Leraar: Dominika Mazurkiewicz
- Leraar: Jagoda Ambrozik-Haba
- Leraar: Michaela Godyla-Jabłoński

- Leraar: Jagoda Ambrozik-Haba
- Leraar: Robert Gajda
- Leraar: Michaela Godyla-Jabłoński
- Leraar: Ewa Raczkowska

- Leraar: Robert Gajda
- Leraar: Michaela Godyla-Jabłoński
- Leraar: Monika Maćków
- Leraar: Ewa Piotrowska
- Leraar: Ewa Raczkowska

Kurs dla studentów II roku kierunku Bezpieczeństwo Żywności

Kurs dla studentów I roku mgr kierunku Żywienie człowieka i dietetyka
- Leraar: Dominika Mazurkiewicz

Kurs dla studentów II roku Zarządzania jakością i analizy żywności
- Leraar: Anna Czubaszek
- Leraar: Jagoda Ambrozik-Haba
- Leraar: Robert Gajda
- Leraar: Ewa Raczkowska

Produkcja potraw i posiłków dla Studentów studiów II stopnia Żywienie Człowieka i Dietetyka
- Leraar: Jagoda Ambrozik-Haba
- Leraar: Danuta Figurska-Ciura

Studia podyplomowe
- Leraar: Maciek Bienkiewicz
- Leraar: Danuta Figurska-Ciura
- Leraar: Michaela Godyla-Jabłoński
- Leraar: Dominika Mazurkiewicz
- Leraar: Ewa Piotrowska
- Leraar: Marzena Styczyńska

- Leraar: Michaela Godyla-Jabłoński
- Leraar: Monika Maćków
- Leraar: Dominika Mazurkiewicz

Kurs dla studentów III roku kierunku Biologia Człowieka
- Leraar: Danuta Figurska-Ciura
- Leraar: Ewa Piotrowska
- Leraar: Danuta Figurska-Ciura
- Leraar: Ewa Piotrowska
- Leraar: Aleksandra Zambrowicz
- Leraar: Maciej Oziembłowski
- Leraar: Anna Salejda

Technologia gastronomii dla Studentów kierunku Technologia i Organizacja Gastronomii (rok 2, semestr III)
- Leraar: Jagoda Ambrozik-Haba
- Leraar: Robert Gajda

Kierunek: żywienie człowieka i dietetyka
Przedmiot: technologia informacyjna
Odpowiedzialny za przedmiot: dr inż. Tomasz Boruczkowski
Prowadzący ćwiczenia: dr inż. Tomasz Boruczkowski
- Leraar: Tomasz Boruczkowski
Kurs dla studentów III roku Technologii żywności i żywienia człowieka
- Leraar: Anna Czubaszek
Kurs dla studentów II roku Żywienia Człowieka i Dietetyki
- Leraar: Jagoda Ambrozik-Haba
- Leraar: Danuta Figurska-Ciura
- Leraar: Robert Gajda
- Leraar: Ewa Raczkowska
- Leraar: Hanna Boruczkowska
- Leraar: Anna Czubaszek

Zajęcia z technologii węglowodanów dla studentów III roku Technologii Żywności
- Leraar: Hanna Boruczkowska
- Leraar: Jagoda Ambrozik-Haba
- Leraar: Maciek Bienkiewicz
- Leraar: Robert Gajda
- Leraar: Maciek Bienkiewicz
- Leraar: Danuta Figurska-Ciura
- Leraar: Robert Gajda
- Leraar: Jagoda Ambrozik-Haba
- Leraar: Maciek Bienkiewicz
- Leraar: Danuta Figurska-Ciura
Za zgodą dziekan, utworzony na potrzeby zaliczenia.
- Leraar: Anna Salejda

- Leraar: Maciek Bienkiewicz
- Leraar: Danuta Figurska-Ciura
- Leraar: Michaela Godyla-Jabłoński
- Leraar: Monika Maćków
- Leraar: Dominika Mazurkiewicz
- Leraar: Ewa Piotrowska
- Leraar: Marzena Styczyńska
- Leraar: Maciej Oziembłowski

- Leraar: Jagoda Ambrozik-Haba
- Leraar: Ewa Raczkowska

- Leraar: Michaela Godyla-Jabłoński
- Leraar: Monika Maćków
- Leraar: Dominika Mazurkiewicz

Kurs dla studentów II roku mgr kierunku Technologia Żywności i Żywienia
- Leraar: Monika Maćków

- Leraar: Maciek Bienkiewicz
- Leraar: Danuta Figurska-Ciura
- Leraar: Monika Maćków
- Leraar: Dominika Mazurkiewicz
- Leraar: Ewa Piotrowska
- Leraar: Marzena Styczyńska