- Leraar: Anna Salejda
Moodle na WBiNoZ
-
Platforma kształcenia na odległość WBiNoZ
Beschikbare cursussen
- Leraar: Anna Czubaszek
- Leraar: Agata Wojciechowicz-Budzisz
- Leraar: Łukasz Bobak
- Leraar: Anna Pudło
- Leraar: Joanna Miedzianka
- Leraar: Elżbieta Rytel
- Leraar: Agnieszka Tajner-Czopek
- Leraar: Wioletta Drożdż
- Leraar: Joanna Miedzianka
- Leraar: Agnieszka Tajner-Czopek
- Leraar: Anna Kancelista
- Leraar: Paulina Śliwka
- Leraar: Magdalena Wróbel-Kwiatkowska
- Leraar: Dominika Ciurko
- Leraar: Paweł Korzeniowski
- Leraar: Aneta Skaradzińska
- Leraar: Dominika Ciurko
- Leraar: Paweł Korzeniowski
- Leraar: Katarzyna Kosiorowska
- Leraar: Michał Piegza
- Leraar: Kinga Pilarska
- Leraar: Anita Rywińska
- Leraar: Ludwika Tomaszewska-Hetman
- Leraar: Katarzyna Kosiorowska
- Leraar: Aneta Skaradzińska
- Leraar: Anita Rywińska
- Leraar: Patrycja Szczepańska
- Leraar: Paulina Śliwka
- Leraar: Xymena Połomska
- Leraar: Zbigniew Lazar
- Leraar: Xymena Połomska
Kurs przeznaczony jest dla studentów I roku studiów II stopnia kierunku Biotechnologia
- Leraar: Tomasz Janek
- Leraar: Piotr Juszczyk
- Leraar: Zbigniew Lazar
- Leraar: Wojciech Łaba
- Leraar: Magdalena Rakicka-Pustułka
- Leraar: Waldemar Rymowicz
- Leraar: Aneta Skaradzińska
- Leraar: Anna Kancelista
- Leraar: Waldemar Rymowicz
- Leraar: Anita Rywińska
- Leraar: Kinga Adamenko
- Leraar: Adam Głowacki
- Leraar: Justyna Paszkot
- Leraar: Kinga Adamenko
- Leraar: Adam Głowacki
- Leraar: Justyna Paszkot
- Leraar: Anna Dąbrowska
- Leraar: Grażyna Krasnowska
- Leraar: Monika Mazur
- Leraar: Anna Pudło
- Leraar: Piotr Juszczyk
- Leraar: Anna Kancelista
- Leraar: Zbigniew Lazar
- Leraar: Anita Rywińska
- Leraar: Aneta Skaradzińska
- Leraar: Ludwika Tomaszewska-Hetman
- Leraar: Bogdan Jarosz
- Leraar: Joanna Kozłowska
- Leraar: Wanda Mączka
- Leraar: Ewa Szczepańska
- Leraar: Anna Żołnierczyk
- Leraar: Bogdan Jarosz
- Leraar: Mateusz Łużny
- Leraar: Jacek Łyczko
- Leraar: Bogdan Jarosz
- Leraar: Mateusz Łużny
- Leraar: Jacek Łyczko
- Leraar: Anna Chojnacka
- Leraar: Anna Gliszczyńska
- Leraar: Magdalena Rychlicka
- Leraar: Anna Żołnierczyk
Kurs dla studentów kierunku Biotechnologia
- Leraar: Witold Gładkowski
Kurs dla studentów kierunku Żywienie Człowieka i Dietetyka
- Leraar: Witold Gładkowski
Kurs dla studentów drugiego roku kierunku Biotechnologia
- Leraar: Paweł Pawłowicz

Kurs dla studentów II stopnia Żywienie człowieka i dietetyka

Kurs dla studentów II roku mgr kierunku Żywienie człowieka i
dietetyka
- Leraar: Monika Maćków
- Leraar: Kinga Adamenko
- Leraar: Adam Głowacki
- Leraar: Joanna Kawa-Rygielska
- Leraar: Justyna Paszkot
- Leraar: Witold Pietrzak

- Leraar: Anna Kancelista
- Leraar: Zbigniew Lazar
- Leraar: Aneta Skaradzińska

Kurs dla studentów I roku mgr kierunku Żywienie człowieka i dietetyka
- Leraar: Monika Maćków
- Leraar: Dominika Mazurkiewicz
- Leraar: Joanna Miedzianka
- Leraar: Agnieszka Tajner-Czopek
Course for ERASMUS students
- Leraar: Piotr Juszczyk
- Leraar: Ewa Piotrowska
Course for ERASMUS students
- Leraar: Anna Salejda

- Leraar: Alicja Kucharska
- Leraar: Agnieszka Nawirska-Olszańska

Kurs dla studentów pierwszego roku Technologii Żywności i Żywienia Człowieka
- Leraar: Joanna Kolniak-Ostek
- Leraar: Dominika Przybylska
- Leraar: Aleksandra Smorowska
- Leraar: Jessica Brzezowska
- Leraar: Paulina Nowicka
- Leraar: Karolina Tkacz
- Leraar: Igor Turkiewicz

- Leraar: Jagoda Ambrozik-Haba
- Leraar: Robert Gajda
- Leraar: Michaela Godyla-Jabłoński
- Leraar: Joanna Wyka
- Leraar: Marta Kuźmińska-Bajor
- Leraar: Kinga Pilarska
- Leraar: Magdalena Wróbel-Kwiatkowska
Kurs dla studentów drugiego roku kierunku Zarządzanie Jakością i Analiza Żywności
- Leraar: Paweł Pawłowicz
- Leraar: Łukasz Bobak
- Leraar: Anna Dąbrowska
Kurs dla studentów 2 roku studiów licencjackich kierunku Żywienie Człowieka i Dietetyka
Kurs dla studentów 1 roku studiów mgr kierunku Żywienie Człowieka i Dietetyka
- Leraar: Danuta Figurska-Ciura
- Leraar: Ewa Piotrowska
- Leraar: Aleksandra Mirończuk
- Leraar: Magdalena Rakicka-Pustułka
- Leraar: Waldemar Rymowicz
- Leraar: Paulina Śliwka
Kurs przeznaczony dla studentów II roku studiów inżynierskich kierunku Biotechnologia
- Leraar: Piotr Juszczyk
- Leraar: Marta Kuźmińska-Bajor
- Leraar: Marta Ochocka
- Leraar: Kinga Pilarska
- Leraar: Xymena Połomska
- Leraar: Ludwika Tomaszewska-Hetman
- Leraar: Tadeusz Witkowski
- Leraar: Magdalena Wróbel-Kwiatkowska
- Leraar: Barbara Żarowska
Kurs przeznaczony dla studentów studiów I stopnia kierunku Zarządzanie Jakością i analiza żywności
- Leraar: Barbara Żarowska
Kurs przeznaczony dla studentów studiów I stopnia kierunku Technologia i organizacja gastronomii
- Leraar: Tomasz Janek
- Leraar: Kinga Pilarska
- Leraar: Barbara Żarowska
Kurs przeznaczony dla studentów II roku studiów inżynierskich kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
- Leraar: Piotr Juszczyk
- Leraar: Magdalena Wróbel-Kwiatkowska
- Leraar: Marta Ochocka
- Leraar: Magdalena Rakicka-Pustułka
- Leraar: Waldemar Rymowicz
- Leraar: Patrycja Szczepańska
- Leraar: Barbara Żarowska
- Leraar: Piotr Juszczyk
- Leraar: Marta Kuźmińska-Bajor
- Leraar: Magdalena Rakicka-Pustułka
- Leraar: Marta Kuźmińska-Bajor
- Leraar: Xymena Połomska
- Leraar: Zygmunt Gil
- Leraar: Ewa Pejcz
- Leraar: Radosław Spychaj
- Leraar: Agata Wojciechowicz-Budzisz
- Leraar: Ewa Raczkowska
- Leraar: Łukasz Bobak
- Leraar: Anna Dąbrowska

- Leraar: Hanna Boruczkowska
- Leraar: Tomasz Boruczkowski
- Leraar: Wioletta Drożdż
- Leraar: Joanna Miedzianka
Kurs dla Studentów Żywienia człowieka i dietetyki (rok III, semestr 6)
- Leraar: Maciek Bienkiewicz

- Leraar: Monika Maćków
- Leraar: Dominika Mazurkiewicz
- Leraar: Kinga Adamenko
- Leraar: Joanna Kawa-Rygielska
- Leraar: Łukasz Bobak
- Leraar: Anna Mandecka
- Leraar: Anna Zimoch-Korzycka
- Leraar: Wioletta Drożdż
- Leraar: Artur Gryszkin
- Leraar: Tomasz Zięba
- Leraar: Dominika Kulig
- Leraar: Anna Zimoch-Korzycka

- Leraar: Jagoda Ambrozik-Haba
- Leraar: Danuta Figurska-Ciura
- Leraar: Robert Gajda

Kurs dla studentów III roku (lic.) kierunku Żywienie człowieka i dietetyka
- Leraar: Dominika Mazurkiewicz
- Leraar: Kinga Adamenko
- Leraar: Adam Głowacki
- Leraar: Joanna Kawa-Rygielska
- Leraar: Justyna Paszkot
- Leraar: Wioletta Drożdż
- Leraar: Elżbieta Rytel
- Leraar: Agnieszka Tajner-Czopek

- Leraar: Michaela Godyla-Jabłoński
- Leraar: Monika Maćków
- Leraar: Dominika Mazurkiewicz

Kurs dla studentów I roku kierunku Technologia i Organizacja Gastronomii
- Leraar: Dominika Mazurkiewicz
- Leraar: Wojciech Łaba
- Leraar: Michał Piegza
- Leraar: Jagoda Ambrozik-Haba
- Leraar: Michaela Godyla-Jabłoński

- Leraar: Jagoda Ambrozik-Haba
- Leraar: Robert Gajda
- Leraar: Michaela Godyla-Jabłoński
- Leraar: Ewa Raczkowska
- Leraar: Joanna Wyka

- Leraar: Robert Gajda
- Leraar: Joanna Wyka

- Leraar: Robert Gajda
- Leraar: Michaela Godyla-Jabłoński
- Leraar: Monika Maćków
- Leraar: Ewa Piotrowska
- Leraar: Ewa Raczkowska

Kurs dla studentów II roku kierunku Bezpieczeństwo Żywności

Kurs dla studentów I roku mgr kierunku Żywienie człowieka i dietetyka
- Leraar: Dominika Mazurkiewicz

Kurs dla studentów II roku Zarządzania jakością i analizy żywności
- Leraar: Anna Czubaszek
- Leraar: Joanna Kolniak-Ostek
- Leraar: Agata Wojciechowicz-Budzisz
- Leraar: Tomasz Zięba
- Leraar: Jagoda Ambrozik-Haba
- Leraar: Robert Gajda
- Leraar: Ewa Raczkowska

Produkcja potraw i posiłków dla Studentów studiów II stopnia Żywienie Człowieka i Dietetyka
- Leraar: Jagoda Ambrozik-Haba
- Leraar: Danuta Figurska-Ciura

Zapoznanie studentów z zastosowaniem języka Python w przetwarzaniu zbiorów danych, wykonywaniu obliczeń na dużych zbiorach danych oraz przetwarzaniu danych związanych z genetyką
- Leraar: Tomasz Boruczkowski
- Leraar: Joanna Chmielewska
- Leraar: Adam Głowacki
- Leraar: Witold Pietrzak

- Leraar: Joanna Kolniak-Ostek
- Leraar: Agnieszka Nawirska-Olszańska
- Leraar: Anna Sokół-Łętowska

Studia podyplomowe
- Leraar: Maciek Bienkiewicz
- Leraar: Danuta Figurska-Ciura
- Leraar: Michaela Godyla-Jabłoński
- Leraar: Dominika Mazurkiewicz
- Leraar: Ewa Piotrowska
- Leraar: Marzena Styczyńska
- Leraar: Joanna Wyka

- Leraar: Michaela Godyla-Jabłoński
- Leraar: Monika Maćków
- Leraar: Dominika Mazurkiewicz

Kurs dla studentów III roku kierunku Biologia Człowieka
- Leraar: Joanna Kawa-Rygielska
- Leraar: Witold Pietrzak
- Leraar: Danuta Figurska-Ciura
- Leraar: Alicja Kucharska
- Leraar: Ewa Piotrowska
- Leraar: Anna Czubaszek
- Leraar: Anna Sokół-Łętowska
- Leraar: Tomasz Zięba
- Leraar: Danuta Figurska-Ciura
- Leraar: Ewa Piotrowska
- Leraar: Aleksandra Zambrowicz
- Leraar: Joanna Kolniak-Ostek
- Leraar: Anna Pęksa
- Leraar: Anna Czubaszek
- Leraar: Anna Sokół-Łętowska
- Leraar: Tomasz Zięba
- Leraar: Elżbieta Rytel
- Leraar: Anna Sokół-Łętowska
- Leraar: Anna Zimoch-Korzycka
- Leraar: Carolina Chaya
- Leraar: Agnieszka Kita
- Leraar: Zygmunt Gil
- Leraar: Ewa Pejcz

- Leraar: Hanna Boruczkowska
- Leraar: Tomasz Boruczkowski
- Leraar: Wioletta Drożdż
- Leraar: Maciej Oziembłowski
- Leraar: Anna Salejda
- Leraar: Małgorzata Korzeniowska
- Leraar: Anna Pudło

Technologia gastronomii dla Studentów kierunku Technologia i Organizacja Gastronomii (rok 2, semestr III)
- Leraar: Jagoda Ambrozik-Haba
- Leraar: Robert Gajda

Kierunek: żywienie człowieka i dietetyka
Przedmiot: technologia informacyjna
Odpowiedzialny za przedmiot: dr inż. Tomasz Boruczkowski
Prowadzący ćwiczenia: dr inż. Tomasz Boruczkowski
- Leraar: Tomasz Boruczkowski
- Leraar: Żaneta Król-Kilińska
- Leraar: Dominika Kulig
- Leraar: Anna Dąbrowska
- Leraar: Anna Mandecka

- Leraar: Joanna Kolniak-Ostek
- Leraar: Alicja Kucharska
- Leraar: Dominika Przybylska
- Leraar: Aleksandra Smorowska
- Leraar: Anna Sokół-Łętowska
- Leraar: Karolina Tkacz
- Leraar: Igor Turkiewicz

- Leraar: Joanna Kolniak-Ostek
- Leraar: Alicja Kucharska
- Leraar: Paulina Nowicka
- Leraar: Anna Sokół-Łętowska
- Leraar: Aneta Wojdyło
- Leraar: Alicja Kucharska
- Leraar: Paulina Nowicka
- Leraar: Anna Sokół-Łętowska
- Leraar: Aneta Wojdyło
Kurs dla studentów III roku Technologii żywności i żywienia człowieka
- Leraar: Anna Czubaszek
- Leraar: Mateusz Gertchen
- Leraar: Zygmunt Gil
- Leraar: Ewelina Opiela
- Leraar: Kinga Adamenko
- Leraar: Joanna Kawa-Rygielska
Kurs dla studentów II roku Żywienia Człowieka i Dietetyki
- Leraar: Jagoda Ambrozik-Haba
- Leraar: Danuta Figurska-Ciura
- Leraar: Robert Gajda
- Leraar: Ewa Raczkowska
- Leraar: Hanna Boruczkowska
- Leraar: Anna Czubaszek
- Leraar: Wioletta Drożdż
- Leraar: Artur Gryszkin
- Leraar: Agnieszka Kita
- Leraar: Anna Pęksa
- Leraar: Elżbieta Rytel
- Leraar: Dominika Kulig
- Leraar: Monika Mazur
- Leraar: Anna Pudło
- Leraar: Aleksandra Zambrowicz

- Leraar: Hanna Boruczkowska
- Leraar: Agnieszka Kita
- Leraar: Joanna Kolniak-Ostek
- Leraar: Dominika Przybylska
- Leraar: Aleksandra Smorowska
- Leraar: Radosław Spychaj
- Leraar: Małgorzata Korzeniowska
- Leraar: Dominika Kulig
- Leraar: Anna Pudło

Zajęcia z technologii węglowodanów dla studentów III roku Technologii Żywności
- Leraar: Hanna Boruczkowska
- Leraar: Jagoda Ambrozik-Haba
- Leraar: Maciek Bienkiewicz
- Leraar: Robert Gajda
- Leraar: Joanna Miedzianka
- Leraar: Anna Pęksa
- Leraar: Anna Czubaszek
- Leraar: Agnieszka Kita
- Leraar: Aneta Wojdyło
- Leraar: Łukasz Bobak
- Leraar: Małgorzata Korzeniowska
- Leraar: Maciej Oziembłowski
- Leraar: Anna Pudło
- Leraar: Maciek Bienkiewicz
- Leraar: Danuta Figurska-Ciura
- Leraar: Robert Gajda
- Leraar: Jagoda Ambrozik-Haba
- Leraar: Maciek Bienkiewicz
- Leraar: Danuta Figurska-Ciura
- Leraar: Kinga Adamenko
- Leraar: Joanna Kawa-Rygielska

- Leraar: Hanna Boruczkowska
- Leraar: Wioletta Drożdż
Za zgodą dziekan, utworzony na potrzeby zaliczenia.
- Leraar: Anna Salejda
- Leraar: Kinga Adamenko
- Leraar: Adam Głowacki
- Leraar: Joanna Kawa-Rygielska
- Leraar: Justyna Paszkot

- Leraar: Maciek Bienkiewicz
- Leraar: Danuta Figurska-Ciura
- Leraar: Michaela Godyla-Jabłoński
- Leraar: Monika Maćków
- Leraar: Dominika Mazurkiewicz
- Leraar: Ewa Piotrowska
- Leraar: Marzena Styczyńska
- Leraar: Joanna Wyka

- Leraar: Alicja Kucharska
- Leraar: Anna Sokół-Łętowska
- Leraar: Radosław Spychaj
- Leraar: Maciej Oziembłowski

- Leraar: Jagoda Ambrozik-Haba
- Leraar: Ewa Raczkowska

- Leraar: Michaela Godyla-Jabłoński
- Leraar: Monika Maćków
- Leraar: Dominika Mazurkiewicz

Kurs dla studentów II roku mgr kierunku Technologia Żywności i Żywienia
- Leraar: Monika Maćków

- Leraar: Maciek Bienkiewicz
- Leraar: Danuta Figurska-Ciura
- Leraar: Monika Maćków
- Leraar: Dominika Mazurkiewicz
- Leraar: Ewa Piotrowska
- Leraar: Marzena Styczyńska
- Leraar: Joanna Wyka
- Leraar: Kinga Adamenko
- Leraar: Adam Głowacki
- Leraar: Joanna Kawa-Rygielska