- Docente: Anna Salejda
Moodle na WBiNoZ
-
Platforma kształcenia na odległość WBiNoZ
Corsi disponibili
- Docente: Anna Czubaszek
- Docente: Agata Wojciechowicz-Budzisz
- Docente: Łukasz Bobak
- Docente: Anna Pudło
- Docente: Łukasz Bobak
- Docente: Maciej Oziembłowski
- Docente: Joanna Miedzianka
- Docente: Elżbieta Rytel
- Docente: Agnieszka Tajner-Czopek
- Docente: Joanna Miedzianka
- Docente: Agnieszka Tajner-Czopek
- Docente: Wioletta Drożdż
- Docente: Joanna Miedzianka
- Docente: Agnieszka Tajner-Czopek
- Docente: Anna Kancelista
- Docente: Paulina Śliwka
- Docente: Magdalena Wróbel-Kwiatkowska
- Docente: Dominika Ciurko
- Docente: Paweł Korzeniowski
- Docente: Aneta Skaradzińska
- Docente: Dominika Ciurko
- Docente: Paweł Korzeniowski
- Docente: Katarzyna Kosiorowska
- Docente: Michał Piegza
- Docente: Kinga Pilarska
- Docente: Anita Rywińska
- Docente: Ludwika Tomaszewska-Hetman
- Docente: Katarzyna Kosiorowska
- Docente: Aneta Skaradzińska
- Docente: Anita Rywińska
- Docente: Patrycja Szczepańska
- Docente: Paulina Śliwka
- Docente: Xymena Połomska
- Docente: Zbigniew Lazar
- Docente: Xymena Połomska
Kurs przeznaczony jest dla studentów I roku studiów II stopnia kierunku Biotechnologia
- Docente: Tomasz Janek
- Docente: Piotr Juszczyk
- Docente: Zbigniew Lazar
- Docente: Wojciech Łaba
- Docente: Magdalena Rakicka-Pustułka
- Docente: Waldemar Rymowicz
- Docente: Aneta Skaradzińska
- Docente: Anna Kancelista
- Docente: Waldemar Rymowicz
- Docente: Anita Rywińska
- Docente: Kinga Adamenko
- Docente: Adam Głowacki
- Docente: Justyna Paszkot
- Docente: Kinga Adamenko
- Docente: Adam Głowacki
- Docente: Justyna Paszkot
- Docente: Anna Dąbrowska
- Docente: Grażyna Krasnowska
- Docente: Monika Mazur
- Docente: Anna Pudło
- Docente: Piotr Juszczyk
- Docente: Anna Kancelista
- Docente: Zbigniew Lazar
- Docente: Anita Rywińska
- Docente: Aneta Skaradzińska
- Docente: Ludwika Tomaszewska-Hetman
- Docente: Bogdan Jarosz
- Docente: Joanna Kozłowska
- Docente: Wanda Mączka
- Docente: Ewa Szczepańska
- Docente: Anna Żołnierczyk
- Docente: Bogdan Jarosz
- Docente: Mateusz Łużny
- Docente: Jacek Łyczko
- Docente: Bogdan Jarosz
- Docente: Mateusz Łużny
- Docente: Jacek Łyczko
- Docente: Anna Chojnacka
- Docente: Anna Gliszczyńska
- Docente: Magdalena Rychlicka
- Docente: Anna Żołnierczyk
Kurs dla studentów kierunku Biotechnologia
- Docente: Witold Gładkowski
Kurs dla studentów kierunku Żywienie Człowieka i Dietetyka
- Docente: Witold Gładkowski
Kurs dla studentów drugiego roku kierunku Biotechnologia
- Docente: Paweł Pawłowicz

Kurs dla studentów II stopnia Żywienie człowieka i dietetyka

Kurs dla studentów II roku mgr kierunku Żywienie człowieka i
dietetyka
- Docente: Monika Maćków
- Docente: Kinga Adamenko
- Docente: Adam Głowacki
- Docente: Joanna Kawa-Rygielska
- Docente: Justyna Paszkot
- Docente: Witold Pietrzak

- Docente: Anna Kancelista
- Docente: Zbigniew Lazar
- Docente: Aneta Skaradzińska
- Docente: Anna Kancelista

Kurs dla studentów I roku mgr kierunku Żywienie człowieka i dietetyka
- Docente: Monika Maćków
- Docente: Dominika Mazurkiewicz
- Docente: Joanna Miedzianka
- Docente: Agnieszka Tajner-Czopek
Course for ERASMUS students
- Docente: Piotr Juszczyk
- Docente: Ewa Piotrowska
Course for ERASMUS students
- Docente: Anna Salejda
- Docente: Xymena Połomska

- Docente: Alicja Kucharska
- Docente: Agnieszka Nawirska-Olszańska

Kurs dla studentów pierwszego roku Technologii Żywności i Żywienia Człowieka
- Docente: Joanna Kolniak-Ostek
- Docente: Dominika Przybylska
- Docente: Aleksandra Smorowska
- Docente: Jessica Brzezowska
- Docente: Paulina Nowicka
- Docente: Karolina Tkacz
- Docente: Igor Turkiewicz

- Docente: Jagoda Ambrozik-Haba
- Docente: Robert Gajda
- Docente: Michaela Godyla-Jabłoński
- Docente: Joanna Wyka
- Docente: Marta Kuźmińska-Bajor
- Docente: Kinga Pilarska
- Docente: Magdalena Wróbel-Kwiatkowska
Kurs dla studentów drugiego roku kierunku Zarządzanie Jakością i Analiza Żywności
- Docente: Paweł Pawłowicz
- Docente: Łukasz Bobak
- Docente: Anna Dąbrowska
Kurs dla studentów 2 roku studiów licencjackich kierunku Żywienie Człowieka i Dietetyka
Kurs dla studentów 1 roku studiów mgr kierunku Żywienie Człowieka i Dietetyka
- Docente: Danuta Figurska-Ciura
- Docente: Ewa Piotrowska
- Docente: Aleksandra Mirończuk
- Docente: Magdalena Rakicka-Pustułka
- Docente: Waldemar Rymowicz
- Docente: Paulina Śliwka
Kurs przeznaczony dla studentów II roku studiów inżynierskich kierunku Biotechnologia
- Docente: Piotr Juszczyk
- Docente: Marta Kuźmińska-Bajor
- Docente: Marta Ochocka
- Docente: Kinga Pilarska
- Docente: Xymena Połomska
- Docente: Ludwika Tomaszewska-Hetman
- Docente: Tadeusz Witkowski
- Docente: Magdalena Wróbel-Kwiatkowska
- Docente: Barbara Żarowska
Kurs przeznaczony dla studentów studiów I stopnia kierunku Zarządzanie Jakością i analiza żywności
- Docente: Barbara Żarowska
Kurs przeznaczony dla studentów studiów I stopnia kierunku Technologia i organizacja gastronomii
- Docente: Tomasz Janek
- Docente: Kinga Pilarska
- Docente: Barbara Żarowska
Kurs przeznaczony dla studentów II roku studiów inżynierskich kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
- Docente: Piotr Juszczyk
- Docente: Magdalena Wróbel-Kwiatkowska
- Docente: Marta Ochocka
- Docente: Magdalena Rakicka-Pustułka
- Docente: Waldemar Rymowicz
- Docente: Patrycja Szczepańska
- Docente: Barbara Żarowska
- Docente: Piotr Juszczyk
- Docente: Marta Kuźmińska-Bajor
- Docente: Magdalena Rakicka-Pustułka
- Docente: Marta Kuźmińska-Bajor
- Docente: Xymena Połomska
- Docente: Marta Kuźmińska-Bajor
- Docente: Xymena Połomska
- Docente: Marta Kuźmińska-Bajor
- Docente: Xymena Połomska
- Docente: Zygmunt Gil
- Docente: Ewa Pejcz
- Docente: Radosław Spychaj
- Docente: Agata Wojciechowicz-Budzisz
- Docente: Ewa Raczkowska
- Docente: Łukasz Bobak
- Docente: Anna Dąbrowska

- Docente: Hanna Boruczkowska
- Docente: Tomasz Boruczkowski
- Docente: Wioletta Drożdż
- Docente: Joanna Miedzianka
Kurs dla Studentów Żywienia człowieka i dietetyki (rok III, semestr 6)
- Docente: Maciek Bienkiewicz

- Docente: Monika Maćków
- Docente: Dominika Mazurkiewicz
- Docente: Kinga Adamenko
- Docente: Joanna Kawa-Rygielska
- Docente: Łukasz Bobak
- Docente: Anna Mandecka
- Docente: Anna Zimoch-Korzycka
- Docente: Wioletta Drożdż
- Docente: Artur Gryszkin
- Docente: Tomasz Zięba
- Docente: Dominika Kulig
- Docente: Anna Zimoch-Korzycka

- Docente: Jagoda Ambrozik-Haba
- Docente: Danuta Figurska-Ciura
- Docente: Robert Gajda

Kurs dla studentów III roku (lic.) kierunku Żywienie człowieka i dietetyka
- Docente: Dominika Mazurkiewicz
- Docente: Kinga Adamenko
- Docente: Adam Głowacki
- Docente: Joanna Kawa-Rygielska
- Docente: Justyna Paszkot
- Docente: Wioletta Drożdż
- Docente: Elżbieta Rytel
- Docente: Agnieszka Tajner-Czopek

- Docente: Michaela Godyla-Jabłoński
- Docente: Monika Maćków
- Docente: Dominika Mazurkiewicz

Kurs dla studentów I roku kierunku Technologia i Organizacja Gastronomii
- Docente: Dominika Mazurkiewicz
- Docente: Wojciech Łaba
- Docente: Michał Piegza
- Docente: Jagoda Ambrozik-Haba
- Docente: Michaela Godyla-Jabłoński

- Docente: Jagoda Ambrozik-Haba
- Docente: Robert Gajda
- Docente: Michaela Godyla-Jabłoński
- Docente: Ewa Raczkowska
- Docente: Joanna Wyka

- Docente: Robert Gajda
- Docente: Joanna Wyka

- Docente: Robert Gajda
- Docente: Michaela Godyla-Jabłoński
- Docente: Monika Maćków
- Docente: Ewa Piotrowska
- Docente: Ewa Raczkowska

Kurs dla studentów II roku kierunku Bezpieczeństwo Żywności

Kurs dla studentów I roku mgr kierunku Żywienie człowieka i dietetyka
- Docente: Dominika Mazurkiewicz

Kurs dla studentów II roku Zarządzania jakością i analizy żywności
- Docente: Anna Czubaszek
- Docente: Joanna Kolniak-Ostek
- Docente: Agata Wojciechowicz-Budzisz
- Docente: Tomasz Zięba
- Docente: Jagoda Ambrozik-Haba
- Docente: Robert Gajda
- Docente: Ewa Raczkowska

Produkcja potraw i posiłków dla Studentów studiów II stopnia Żywienie Człowieka i Dietetyka
- Docente: Jagoda Ambrozik-Haba
- Docente: Danuta Figurska-Ciura

Zapoznanie studentów z zastosowaniem języka Python w przetwarzaniu zbiorów danych, wykonywaniu obliczeń na dużych zbiorach danych oraz przetwarzaniu danych związanych z genetyką
- Docente: Tomasz Boruczkowski
- Docente: Joanna Chmielewska
- Docente: Adam Głowacki
- Docente: Witold Pietrzak

- Docente: Joanna Kolniak-Ostek
- Docente: Agnieszka Nawirska-Olszańska
- Docente: Anna Sokół-Łętowska

Studia podyplomowe
- Docente: Maciek Bienkiewicz
- Docente: Danuta Figurska-Ciura
- Docente: Michaela Godyla-Jabłoński
- Docente: Dominika Mazurkiewicz
- Docente: Ewa Piotrowska
- Docente: Marzena Styczyńska
- Docente: Joanna Wyka

- Docente: Michaela Godyla-Jabłoński
- Docente: Monika Maćków
- Docente: Dominika Mazurkiewicz

Kurs dla studentów III roku kierunku Biologia Człowieka
- Docente: Joanna Kawa-Rygielska
- Docente: Witold Pietrzak
- Docente: Danuta Figurska-Ciura
- Docente: Alicja Kucharska
- Docente: Ewa Piotrowska
- Docente: Anna Czubaszek
- Docente: Anna Sokół-Łętowska
- Docente: Tomasz Zięba
- Docente: Danuta Figurska-Ciura
- Docente: Ewa Piotrowska
- Docente: Aleksandra Zambrowicz
- Docente: Joanna Kolniak-Ostek
- Docente: Anna Pęksa
- Docente: Anna Czubaszek
- Docente: Anna Sokół-Łętowska
- Docente: Tomasz Zięba
- Docente: Elżbieta Rytel
- Docente: Anna Sokół-Łętowska
- Docente: Anna Zimoch-Korzycka
- Docente: Ewa Piotrowska
- Docente: Aleksandra Zambrowicz
- Docente: Danuta Figurska-Ciura
- Docente: Ewa Piotrowska
- Docente: Carolina Chaya
- Docente: Agnieszka Kita
- Docente: Zygmunt Gil
- Docente: Ewa Pejcz

- Docente: Hanna Boruczkowska
- Docente: Tomasz Boruczkowski
- Docente: Wioletta Drożdż
- Docente: Maciej Oziembłowski
- Docente: Anna Salejda
- Docente: Małgorzata Korzeniowska
- Docente: Anna Pudło

Technologia gastronomii dla Studentów kierunku Technologia i Organizacja Gastronomii (rok 2, semestr III)
- Docente: Jagoda Ambrozik-Haba
- Docente: Robert Gajda

Kierunek: żywienie człowieka i dietetyka
Przedmiot: technologia informacyjna
Odpowiedzialny za przedmiot: dr inż. Tomasz Boruczkowski
Prowadzący ćwiczenia: dr inż. Tomasz Boruczkowski
- Docente: Tomasz Boruczkowski
- Docente: Żaneta Król-Kilińska
- Docente: Dominika Kulig
- Docente: Anna Dąbrowska
- Docente: Anna Mandecka

- Docente: Joanna Kolniak-Ostek
- Docente: Alicja Kucharska
- Docente: Dominika Przybylska
- Docente: Aleksandra Smorowska
- Docente: Anna Sokół-Łętowska
- Docente: Karolina Tkacz
- Docente: Igor Turkiewicz

- Docente: Joanna Kolniak-Ostek
- Docente: Alicja Kucharska
- Docente: Paulina Nowicka
- Docente: Anna Sokół-Łętowska
- Docente: Aneta Wojdyło
- Docente: Alicja Kucharska
- Docente: Paulina Nowicka
- Docente: Anna Sokół-Łętowska
- Docente: Aneta Wojdyło
Kurs dla studentów III roku Technologii żywności i żywienia człowieka
- Docente: Anna Czubaszek
- Docente: Mateusz Gertchen
- Docente: Zygmunt Gil
- Docente: Ewelina Opiela
- Docente: Kinga Adamenko
- Docente: Joanna Kawa-Rygielska
Kurs dla studentów II roku Żywienia Człowieka i Dietetyki
- Docente: Jagoda Ambrozik-Haba
- Docente: Danuta Figurska-Ciura
- Docente: Robert Gajda
- Docente: Ewa Raczkowska
- Docente: Hanna Boruczkowska
- Docente: Anna Czubaszek
- Docente: Wioletta Drożdż
- Docente: Artur Gryszkin
- Docente: Agnieszka Kita
- Docente: Anna Pęksa
- Docente: Elżbieta Rytel
- Docente: Dominika Kulig
- Docente: Monika Mazur
- Docente: Anna Pudło
- Docente: Aleksandra Zambrowicz

- Docente: Hanna Boruczkowska
- Docente: Agnieszka Kita
- Docente: Joanna Kolniak-Ostek
- Docente: Dominika Przybylska
- Docente: Aleksandra Smorowska
- Docente: Radosław Spychaj
- Docente: Małgorzata Korzeniowska
- Docente: Dominika Kulig
- Docente: Anna Pudło

Zajęcia z technologii węglowodanów dla studentów III roku Technologii Żywności
- Docente: Hanna Boruczkowska
- Docente: Anna Czubaszek
- Docente: Agata Wojciechowicz-Budzisz
- Docente: Jagoda Ambrozik-Haba
- Docente: Maciek Bienkiewicz
- Docente: Robert Gajda
- Docente: Joanna Miedzianka
- Docente: Anna Pęksa
- Docente: Anna Czubaszek
- Docente: Agnieszka Kita
- Docente: Aneta Wojdyło
- Docente: Łukasz Bobak
- Docente: Małgorzata Korzeniowska
- Docente: Maciej Oziembłowski
- Docente: Anna Pudło
- Docente: Maciek Bienkiewicz
- Docente: Danuta Figurska-Ciura
- Docente: Robert Gajda
- Docente: Jagoda Ambrozik-Haba
- Docente: Maciek Bienkiewicz
- Docente: Danuta Figurska-Ciura
- Docente: Kinga Adamenko
- Docente: Joanna Kawa-Rygielska

- Docente: Hanna Boruczkowska
- Docente: Wioletta Drożdż
Za zgodą dziekan, utworzony na potrzeby zaliczenia.
- Docente: Anna Salejda
- Docente: Kinga Adamenko
- Docente: Adam Głowacki
- Docente: Joanna Kawa-Rygielska
- Docente: Justyna Paszkot

- Docente: Maciek Bienkiewicz
- Docente: Danuta Figurska-Ciura
- Docente: Michaela Godyla-Jabłoński
- Docente: Monika Maćków
- Docente: Dominika Mazurkiewicz
- Docente: Ewa Piotrowska
- Docente: Marzena Styczyńska
- Docente: Joanna Wyka

- Docente: Alicja Kucharska
- Docente: Anna Sokół-Łętowska
- Docente: Radosław Spychaj
- Docente: Maciej Oziembłowski

- Docente: Jagoda Ambrozik-Haba
- Docente: Ewa Raczkowska

- Docente: Michaela Godyla-Jabłoński
- Docente: Monika Maćków
- Docente: Dominika Mazurkiewicz

Kurs dla studentów II roku mgr kierunku Technologia Żywności i Żywienia
- Docente: Monika Maćków

- Docente: Maciek Bienkiewicz
- Docente: Danuta Figurska-Ciura
- Docente: Monika Maćków
- Docente: Dominika Mazurkiewicz
- Docente: Ewa Piotrowska
- Docente: Marzena Styczyńska
- Docente: Joanna Wyka
- Docente: Kinga Adamenko
- Docente: Adam Głowacki
- Docente: Joanna Kawa-Rygielska