- Teacher: Anna Salejda
Moodle na WBiNoZ
-
Platforma kształcenia na odległość WBiNoZ
Available courses
- Teacher: Piotr Juszczyk
- Teacher: Magdalena Rakicka-Pustułka
- Teacher: Anna Kancelista
- Teacher: Zbigniew Lazar
Kurs przeznaczony jest dla studentów I roku studiów II stopnia kierunku Biotechnologia
- Teacher: Tomasz Janek
- Teacher: Piotr Juszczyk
- Teacher: Zbigniew Lazar
- Teacher: Wojciech Łaba
- Teacher: Anna Kancelista
- Teacher: Zbigniew Lazar
- Teacher: Magdalena Rakicka-Pustułka
Kurs dla studentów kierunku Biotechnologia
Kurs dla studentów kierunku Żywienie Człowieka i Dietetyka
Kurs dla studentów drugiego roku kierunku Biotechnologia

Kurs dla studentów II stopnia Żywienie człowieka i dietetyka

Kurs dla studentów II roku mgr kierunku Żywienie człowieka i
dietetyka
- Teacher: Monika Maćków

- Teacher: Anna Kancelista
- Teacher: Zbigniew Lazar
- Teacher: Anna Kancelista

Kurs dla studentów I roku mgr kierunku Żywienie człowieka i dietetyka
- Teacher: Monika Maćków
- Teacher: Dominika Mazurkiewicz
Course for ERASMUS students
- Teacher: Piotr Juszczyk
- Teacher: Ewa Piotrowska
Course for ERASMUS students
- Teacher: Anna Salejda

Kurs dla studentów pierwszego roku Technologii Żywności i Żywienia Człowieka

- Teacher: Jagoda Ambrozik-Haba
- Teacher: Robert Gajda
- Teacher: Michaela Godyla-Jabłoński
Kurs dla studentów drugiego roku kierunku Zarządzanie Jakością i Analiza Żywności
Kurs dla studentów 2 roku studiów licencjackich kierunku Żywienie Człowieka i Dietetyka
Kurs dla studentów 1 roku studiów mgr kierunku Żywienie Człowieka i Dietetyka
- Teacher: Danuta Figurska-Ciura
- Teacher: Ewa Piotrowska
Kurs przeznaczony dla studentów II roku studiów inżynierskich kierunku Biotechnologia
- Teacher: Piotr Juszczyk
Kurs przeznaczony dla studentów studiów I stopnia kierunku Zarządzanie Jakością i analiza żywności
Kurs przeznaczony dla studentów studiów I stopnia kierunku Technologia i organizacja gastronomii
- Teacher: Tomasz Janek
Kurs przeznaczony dla studentów II roku studiów inżynierskich kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
- Teacher: Piotr Juszczyk
- Teacher: Ewa Raczkowska
Kurs dla Studentów Żywienia człowieka i dietetyki (rok III, semestr 6)
- Teacher: Maciek Bienkiewicz

- Teacher: Monika Maćków
- Teacher: Dominika Mazurkiewicz

- Teacher: Jagoda Ambrozik-Haba
- Teacher: Danuta Figurska-Ciura
- Teacher: Robert Gajda

Kurs dla studentów III roku (lic.) kierunku Żywienie człowieka i dietetyka
- Teacher: Dominika Mazurkiewicz

- Teacher: Michaela Godyla-Jabłoński
- Teacher: Monika Maćków
- Teacher: Dominika Mazurkiewicz

Kurs dla studentów I roku kierunku Technologia i Organizacja Gastronomii
- Teacher: Dominika Mazurkiewicz
- Teacher: Jagoda Ambrozik-Haba
- Teacher: Michaela Godyla-Jabłoński

- Teacher: Jagoda Ambrozik-Haba
- Teacher: Robert Gajda
- Teacher: Michaela Godyla-Jabłoński
- Teacher: Ewa Raczkowska

- Teacher: Robert Gajda
- Teacher: Michaela Godyla-Jabłoński
- Teacher: Monika Maćków
- Teacher: Ewa Piotrowska
- Teacher: Ewa Raczkowska

Kurs dla studentów II roku kierunku Bezpieczeństwo Żywności

Kurs dla studentów I roku mgr kierunku Żywienie człowieka i dietetyka
- Teacher: Dominika Mazurkiewicz

Kurs dla studentów II roku Zarządzania jakością i analizy żywności
- Teacher: Anna Czubaszek
- Teacher: Jagoda Ambrozik-Haba
- Teacher: Robert Gajda
- Teacher: Ewa Raczkowska

Produkcja potraw i posiłków dla Studentów studiów II stopnia Żywienie Człowieka i Dietetyka
- Teacher: Jagoda Ambrozik-Haba
- Teacher: Danuta Figurska-Ciura

Studia podyplomowe
- Teacher: Maciek Bienkiewicz
- Teacher: Danuta Figurska-Ciura
- Teacher: Michaela Godyla-Jabłoński
- Teacher: Dominika Mazurkiewicz
- Teacher: Ewa Piotrowska
- Teacher: Marzena Styczyńska

- Teacher: Michaela Godyla-Jabłoński
- Teacher: Monika Maćków
- Teacher: Dominika Mazurkiewicz

Kurs dla studentów III roku kierunku Biologia Człowieka
- Teacher: Danuta Figurska-Ciura
- Teacher: Ewa Piotrowska
- Teacher: Danuta Figurska-Ciura
- Teacher: Ewa Piotrowska
- Teacher: Aleksandra Zambrowicz
- Teacher: Ewa Piotrowska
- Teacher: Aleksandra Zambrowicz
- Teacher: Danuta Figurska-Ciura
- Teacher: Ewa Piotrowska
- Teacher: Maciej Oziembłowski
- Teacher: Anna Salejda

Technologia gastronomii dla Studentów kierunku Technologia i Organizacja Gastronomii (rok 2, semestr III)
- Teacher: Jagoda Ambrozik-Haba
- Teacher: Robert Gajda

Kierunek: żywienie człowieka i dietetyka
Przedmiot: technologia informacyjna
Odpowiedzialny za przedmiot: dr inż. Tomasz Boruczkowski
Prowadzący ćwiczenia: dr inż. Tomasz Boruczkowski
- Teacher: Tomasz Boruczkowski
Kurs dla studentów III roku Technologii żywności i żywienia człowieka
- Teacher: Anna Czubaszek
Kurs dla studentów II roku Żywienia Człowieka i Dietetyki
- Teacher: Jagoda Ambrozik-Haba
- Teacher: Danuta Figurska-Ciura
- Teacher: Robert Gajda
- Teacher: Ewa Raczkowska
- Teacher: Hanna Boruczkowska
- Teacher: Anna Czubaszek

Zajęcia z technologii węglowodanów dla studentów III roku Technologii Żywności
- Teacher: Hanna Boruczkowska
- Teacher: Jagoda Ambrozik-Haba
- Teacher: Maciek Bienkiewicz
- Teacher: Robert Gajda
- Teacher: Maciek Bienkiewicz
- Teacher: Danuta Figurska-Ciura
- Teacher: Robert Gajda
- Teacher: Jagoda Ambrozik-Haba
- Teacher: Maciek Bienkiewicz
- Teacher: Danuta Figurska-Ciura

- Teacher: Hanna Boruczkowska
- Teacher: Wioletta Drożdż
- Teacher: Ewa Zdybel
Za zgodą dziekan, utworzony na potrzeby zaliczenia.
- Teacher: Anna Salejda

- Teacher: Maciek Bienkiewicz
- Teacher: Danuta Figurska-Ciura
- Teacher: Michaela Godyla-Jabłoński
- Teacher: Monika Maćków
- Teacher: Dominika Mazurkiewicz
- Teacher: Ewa Piotrowska
- Teacher: Marzena Styczyńska
- Teacher: Maciej Oziembłowski

- Teacher: Jagoda Ambrozik-Haba
- Teacher: Ewa Raczkowska

- Teacher: Michaela Godyla-Jabłoński
- Teacher: Monika Maćków
- Teacher: Dominika Mazurkiewicz

Kurs dla studentów II roku mgr kierunku Technologia Żywności i Żywienia
- Teacher: Monika Maćków

- Teacher: Maciek Bienkiewicz
- Teacher: Danuta Figurska-Ciura
- Teacher: Monika Maćków
- Teacher: Dominika Mazurkiewicz
- Teacher: Ewa Piotrowska
- Teacher: Marzena Styczyńska