- Profesor: Anna Salejda
Moodle na WBiNoZ
-
Platforma kształcenia na odległość WBiNoZ
Cursos disponibles
- Profesor: Aleksandra Zambrowicz
- Profesor: Piotr Juszczyk
- Profesor: Magdalena Rakicka-Pustułka
- Profesor: Anna Kancelista
- Profesor: Zbigniew Lazar
Kurs przeznaczony jest dla studentów I roku studiów II stopnia kierunku Biotechnologia
- Profesor: Tomasz Janek
- Profesor: Piotr Juszczyk
- Profesor: Zbigniew Lazar
- Profesor: Wojciech Łaba
- Profesor: Anna Kancelista
- Profesor: Anna Kancelista
- Profesor: Zbigniew Lazar
- Profesor: Magdalena Rakicka-Pustułka
Kurs dla studentów kierunku Biotechnologia
Kurs dla studentów kierunku Żywienie Człowieka i Dietetyka
Kurs dla studentów drugiego roku kierunku Biotechnologia

Kurs dla studentów II stopnia Żywienie człowieka i dietetyka

Kurs dla studentów II roku mgr kierunku Żywienie człowieka i
dietetyka
- Profesor: Monika Maćków

- Profesor: Anna Kancelista
- Profesor: Zbigniew Lazar
- Profesor: Anna Kancelista
- Profesor: Maciej Oziembłowski

- Profesor: Monika Maćków

Kurs dla studentów I roku mgr kierunku Żywienie człowieka i dietetyka
- Profesor: Monika Maćków
- Profesor: Dominika Mazurkiewicz
Course for ERASMUS students
- Profesor: Piotr Juszczyk
- Profesor: Ewa Piotrowska
Course for ERASMUS students
- Profesor: Anna Salejda

Kurs dla studentów pierwszego roku Technologii Żywności i Żywienia Człowieka

- Profesor: Jagoda Ambrozik-Haba
- Profesor: Robert Gajda
- Profesor: Michaela Godyla-Jabłoński
Kurs dla studentów drugiego roku kierunku Zarządzanie Jakością i Analiza Żywności
Kurs dla studentów 2 roku studiów licencjackich kierunku Żywienie Człowieka i Dietetyka
Kurs dla studentów 1 roku studiów mgr kierunku Żywienie Człowieka i Dietetyka
- Profesor: Danuta Figurska-Ciura
- Profesor: Ewa Piotrowska
- Profesor: Danuta Figurska-Ciura
- Profesor: Ewa Piotrowska
Kurs przeznaczony dla studentów II roku studiów inżynierskich kierunku Biotechnologia
- Profesor: Piotr Juszczyk
Kurs przeznaczony dla studentów studiów I stopnia kierunku Zarządzanie Jakością i analiza żywności
Kurs przeznaczony dla studentów studiów I stopnia kierunku Technologia i organizacja gastronomii
- Profesor: Tomasz Janek
Kurs przeznaczony dla studentów II roku studiów inżynierskich kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
- Profesor: Piotr Juszczyk
- Profesor: Ewa Raczkowska
Kurs dla Studentów Żywienia człowieka i dietetyki (rok III, semestr 6)
- Profesor: Maciek Bienkiewicz

- Profesor: Monika Maćków
- Profesor: Dominika Mazurkiewicz

- Profesor: Jagoda Ambrozik-Haba
- Profesor: Danuta Figurska-Ciura
- Profesor: Robert Gajda

Kurs dla studentów III roku (lic.) kierunku Żywienie człowieka i dietetyka
- Profesor: Dominika Mazurkiewicz

- Profesor: Michaela Godyla-Jabłoński
- Profesor: Monika Maćków
- Profesor: Dominika Mazurkiewicz

Kurs dla studentów I roku kierunku Technologia i Organizacja Gastronomii
- Profesor: Dominika Mazurkiewicz
- Profesor: Jagoda Ambrozik-Haba
- Profesor: Michaela Godyla-Jabłoński

- Profesor: Jagoda Ambrozik-Haba
- Profesor: Robert Gajda
- Profesor: Michaela Godyla-Jabłoński
- Profesor: Ewa Raczkowska

- Profesor: Robert Gajda
- Profesor: Michaela Godyla-Jabłoński
- Profesor: Monika Maćków
- Profesor: Ewa Piotrowska
- Profesor: Ewa Raczkowska

Kurs dla studentów II roku kierunku Bezpieczeństwo Żywności

Kurs dla studentów I roku mgr kierunku Żywienie człowieka i dietetyka
- Profesor: Dominika Mazurkiewicz
- Profesor: Dorian Nowacki

Kurs dla studentów II roku Zarządzania jakością i analizy żywności
- Profesor: Anna Czubaszek
- Profesor: Jagoda Ambrozik-Haba
- Profesor: Robert Gajda
- Profesor: Ewa Raczkowska

Produkcja potraw i posiłków dla Studentów studiów II stopnia Żywienie Człowieka i Dietetyka
- Profesor: Jagoda Ambrozik-Haba
- Profesor: Danuta Figurska-Ciura

Studia podyplomowe
- Profesor: Maciek Bienkiewicz
- Profesor: Danuta Figurska-Ciura
- Profesor: Michaela Godyla-Jabłoński
- Profesor: Dominika Mazurkiewicz
- Profesor: Ewa Piotrowska
- Profesor: Marzena Styczyńska
- Profesor: Ewa Piotrowska

- Profesor: Michaela Godyla-Jabłoński
- Profesor: Monika Maćków
- Profesor: Dominika Mazurkiewicz

Kurs dla studentów III roku kierunku Biologia Człowieka
- Profesor: Danuta Figurska-Ciura
- Profesor: Ewa Piotrowska
- Profesor: Danuta Figurska-Ciura
- Profesor: Ewa Piotrowska
- Profesor: Aleksandra Zambrowicz
- Profesor: Ewa Piotrowska
- Profesor: Aleksandra Zambrowicz
- Profesor: Danuta Figurska-Ciura
- Profesor: Ewa Piotrowska
- Profesor: Maciej Oziembłowski
- Profesor: Anna Salejda

Technologia gastronomii dla Studentów kierunku Technologia i Organizacja Gastronomii (rok 2, semestr III)
- Profesor: Jagoda Ambrozik-Haba
- Profesor: Robert Gajda

Kierunek: żywienie człowieka i dietetyka
Przedmiot: technologia informacyjna
Odpowiedzialny za przedmiot: dr inż. Tomasz Boruczkowski
Prowadzący ćwiczenia: dr inż. Tomasz Boruczkowski
- Profesor: Tomasz Boruczkowski
Kurs dla studentów III roku Technologii żywności i żywienia człowieka
- Profesor: Anna Czubaszek
Kurs dla studentów II roku Żywienia Człowieka i Dietetyki
- Profesor: Jagoda Ambrozik-Haba
- Profesor: Danuta Figurska-Ciura
- Profesor: Robert Gajda
- Profesor: Ewa Raczkowska
- Profesor: Hanna Boruczkowska
- Profesor: Anna Czubaszek

Zajęcia z technologii węglowodanów dla studentów III roku Technologii Żywności
- Profesor: Hanna Boruczkowska
- Profesor: Jagoda Ambrozik-Haba
- Profesor: Maciek Bienkiewicz
- Profesor: Robert Gajda

- Profesor: Michaela Godyla-Jabłoński
- Profesor: Dominika Mazurkiewicz
- Profesor: Maciek Bienkiewicz
- Profesor: Danuta Figurska-Ciura
- Profesor: Robert Gajda
- Profesor: Jagoda Ambrozik-Haba
- Profesor: Maciek Bienkiewicz
- Profesor: Danuta Figurska-Ciura

- Profesor: Hanna Boruczkowska
- Profesor: Ewa Zdybel
Za zgodą dziekan, utworzony na potrzeby zaliczenia.
- Profesor: Anna Salejda

- Profesor: Maciek Bienkiewicz
- Profesor: Danuta Figurska-Ciura
- Profesor: Michaela Godyla-Jabłoński
- Profesor: Monika Maćków
- Profesor: Dominika Mazurkiewicz
- Profesor: Ewa Piotrowska
- Profesor: Marzena Styczyńska
- Profesor: Maciej Oziembłowski

- Profesor: Jagoda Ambrozik-Haba
- Profesor: Ewa Raczkowska

- Profesor: Michaela Godyla-Jabłoński
- Profesor: Monika Maćków
- Profesor: Dominika Mazurkiewicz

Kurs dla studentów II roku mgr kierunku Technologia Żywności i Żywienia
- Profesor: Monika Maćków

- Profesor: Maciek Bienkiewicz
- Profesor: Danuta Figurska-Ciura
- Profesor: Monika Maćków
- Profesor: Dominika Mazurkiewicz
- Profesor: Ewa Piotrowska
- Profesor: Marzena Styczyńska

- Profesor: Michaela Godyla-Jabłoński
- Profesor: Ewa Raczkowska