- Enseignant: Anna Salejda
Moodle na WBiNoZ
-
Platforma kształcenia na odległość WBiNoZ
Cours disponibles
- Enseignant: Aleksandra Zambrowicz
- Enseignant: Aleksandra Zambrowicz
- Enseignant: Hanna Boruczkowska
- Enseignant: Piotr Juszczyk
- Enseignant: Magdalena Rakicka-Pustułka
- Enseignant: Anna Kancelista
- Enseignant: Zbigniew Lazar
Kurs przeznaczony jest dla studentów I roku studiów II stopnia kierunku Biotechnologia
- Enseignant: Tomasz Janek
- Enseignant: Piotr Juszczyk
- Enseignant: Zbigniew Lazar
- Enseignant: Wojciech Łaba
- Enseignant: Anna Kancelista
- Enseignant: Anna Kancelista
- Enseignant: Zbigniew Lazar
- Enseignant: Magdalena Rakicka-Pustułka
- Enseignant: Maciej Oziembłowski
Kurs dla studentów kierunku Biotechnologia
Kurs dla studentów kierunku Żywienie Człowieka i Dietetyka
Kurs dla studentów drugiego roku kierunku Biotechnologia

- Enseignant: Anna Czubaszek

Kurs dla studentów II stopnia Żywienie człowieka i dietetyka

Kurs dla studentów II roku mgr kierunku Żywienie człowieka i
dietetyka
- Enseignant: Monika Maćków

- Enseignant: Anna Kancelista
- Enseignant: Zbigniew Lazar
- Enseignant: Anna Kancelista
- Enseignant: Maciej Oziembłowski
- Enseignant: Maciej Oziembłowski

- Enseignant: Monika Maćków

Kurs dla studentów I roku mgr kierunku Żywienie człowieka i dietetyka
- Enseignant: Monika Maćków
- Enseignant: Dominika Mazurkiewicz
Course for ERASMUS students
- Enseignant: Piotr Juszczyk
- Enseignant: Ewa Piotrowska
Course for ERASMUS students
- Enseignant: Anna Salejda

Kurs dla studentów pierwszego roku Technologii Żywności i Żywienia Człowieka

- Enseignant: Jagoda Ambrozik-Haba
- Enseignant: Robert Gajda
- Enseignant: Michaela Godyla-Jabłoński
- Enseignant: Ewa Piotrowska

- Enseignant: Wojciech Łaba
Kurs dla studentów drugiego roku kierunku Zarządzanie Jakością i Analiza Żywności
Kurs dla studentów 2 roku studiów licencjackich kierunku Żywienie Człowieka i Dietetyka
Kurs dla studentów 1 roku studiów mgr kierunku Żywienie Człowieka i Dietetyka
- Enseignant: Danuta Figurska-Ciura
- Enseignant: Ewa Piotrowska
- Enseignant: Danuta Figurska-Ciura
- Enseignant: Ewa Piotrowska
Kurs przeznaczony dla studentów II roku studiów inżynierskich kierunku Biotechnologia
- Enseignant: Piotr Juszczyk
Kurs przeznaczony dla studentów studiów I stopnia kierunku Zarządzanie Jakością i analiza żywności
Kurs przeznaczony dla studentów studiów I stopnia kierunku Technologia i organizacja gastronomii
- Enseignant: Tomasz Janek
Kurs przeznaczony dla studentów II roku studiów inżynierskich kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
- Enseignant: Piotr Juszczyk
- Enseignant: Piotr Juszczyk
- Enseignant: Ewa Raczkowska
Kurs dla Studentów Żywienia człowieka i dietetyki (rok III, semestr 6)
- Enseignant: Maciek Bienkiewicz

- Enseignant: Monika Maćków
- Enseignant: Dominika Mazurkiewicz

- Enseignant: Jagoda Ambrozik-Haba
- Enseignant: Danuta Figurska-Ciura
- Enseignant: Robert Gajda

Kurs dla studentów III roku (lic.) kierunku Żywienie człowieka i dietetyka
- Enseignant: Dominika Mazurkiewicz

- Enseignant: Michaela Godyla-Jabłoński
- Enseignant: Monika Maćków
- Enseignant: Dominika Mazurkiewicz

Kurs dla studentów I roku kierunku Technologia i Organizacja Gastronomii
- Enseignant: Dominika Mazurkiewicz
- Enseignant: Wojciech Łaba
- Enseignant: Jagoda Ambrozik-Haba
- Enseignant: Michaela Godyla-Jabłoński

- Enseignant: Jagoda Ambrozik-Haba
- Enseignant: Robert Gajda
- Enseignant: Michaela Godyla-Jabłoński
- Enseignant: Ewa Raczkowska

- Enseignant: Robert Gajda

- Enseignant: Robert Gajda
- Enseignant: Michaela Godyla-Jabłoński
- Enseignant: Monika Maćków
- Enseignant: Ewa Piotrowska
- Enseignant: Ewa Raczkowska

Kurs dla studentów II roku kierunku Bezpieczeństwo Żywności
- Enseignant: Ewa Piotrowska

Kurs dla studentów I roku mgr kierunku Żywienie człowieka i dietetyka
- Enseignant: Dominika Mazurkiewicz
- Enseignant: Dorian Nowacki
- Enseignant: Danuta Figurska-Ciura
- Enseignant: Danuta Figurska-Ciura

Kurs dla studentów II roku Zarządzania jakością i analizy żywności
- Enseignant: Anna Czubaszek
- Enseignant: Jagoda Ambrozik-Haba
- Enseignant: Robert Gajda
- Enseignant: Ewa Raczkowska

Produkcja potraw i posiłków dla Studentów studiów II stopnia Żywienie Człowieka i Dietetyka
- Enseignant: Jagoda Ambrozik-Haba
- Enseignant: Danuta Figurska-Ciura

Studia podyplomowe
- Enseignant: Maciek Bienkiewicz
- Enseignant: Danuta Figurska-Ciura
- Enseignant: Michaela Godyla-Jabłoński
- Enseignant: Dominika Mazurkiewicz
- Enseignant: Ewa Piotrowska
- Enseignant: Marzena Styczyńska
- Enseignant: Ewa Piotrowska

- Enseignant: Michaela Godyla-Jabłoński
- Enseignant: Monika Maćków
- Enseignant: Dominika Mazurkiewicz
- Enseignant: Ewa Piotrowska

Kurs dla studentów III roku kierunku Biologia Człowieka
- Enseignant: Danuta Figurska-Ciura
- Enseignant: Ewa Piotrowska
- Enseignant: Anna Czubaszek
- Enseignant: Danuta Figurska-Ciura
- Enseignant: Ewa Piotrowska
- Enseignant: Aleksandra Zambrowicz
- Enseignant: Anna Czubaszek
- Enseignant: Ewa Piotrowska
- Enseignant: Aleksandra Zambrowicz
- Enseignant: Danuta Figurska-Ciura
- Enseignant: Ewa Piotrowska

- Enseignant: Maciek Bienkiewicz
- Enseignant: Maciej Oziembłowski
- Enseignant: Anna Salejda

Technologia gastronomii dla Studentów kierunku Technologia i Organizacja Gastronomii (rok 2, semestr III)
- Enseignant: Jagoda Ambrozik-Haba
- Enseignant: Robert Gajda

Kierunek: żywienie człowieka i dietetyka
Przedmiot: technologia informacyjna
Odpowiedzialny za przedmiot: dr inż. Tomasz Boruczkowski
Prowadzący ćwiczenia: dr inż. Tomasz Boruczkowski
- Enseignant: Tomasz Boruczkowski
Kurs dla studentów III roku Technologii żywności i żywienia człowieka
- Enseignant: Anna Czubaszek
Kurs dla studentów II roku Żywienia Człowieka i Dietetyki
- Enseignant: Jagoda Ambrozik-Haba
- Enseignant: Danuta Figurska-Ciura
- Enseignant: Robert Gajda
- Enseignant: Ewa Raczkowska
- Enseignant: Hanna Boruczkowska
- Enseignant: Anna Czubaszek

Zajęcia z technologii węglowodanów dla studentów III roku Technologii Żywności
- Enseignant: Hanna Boruczkowska
- Enseignant: Anna Czubaszek
- Enseignant: Jagoda Ambrozik-Haba
- Enseignant: Maciek Bienkiewicz
- Enseignant: Robert Gajda
- Enseignant: Maciej Oziembłowski

- Enseignant: Łukasz Bobak

- Enseignant: Michaela Godyla-Jabłoński
- Enseignant: Dominika Mazurkiewicz
- Enseignant: Maciek Bienkiewicz
- Enseignant: Danuta Figurska-Ciura
- Enseignant: Robert Gajda
- Enseignant: Jagoda Ambrozik-Haba
- Enseignant: Maciek Bienkiewicz
- Enseignant: Danuta Figurska-Ciura

- Enseignant: Hanna Boruczkowska
- Enseignant: Ewa Zdybel
Za zgodą dziekan, utworzony na potrzeby zaliczenia.
- Enseignant: Anna Salejda

- Enseignant: Maciek Bienkiewicz
- Enseignant: Danuta Figurska-Ciura
- Enseignant: Michaela Godyla-Jabłoński
- Enseignant: Monika Maćków
- Enseignant: Dominika Mazurkiewicz
- Enseignant: Ewa Piotrowska
- Enseignant: Marzena Styczyńska
- Enseignant: Tomasz Janek
- Enseignant: Maciej Oziembłowski

- Enseignant: Jagoda Ambrozik-Haba
- Enseignant: Ewa Raczkowska

- Enseignant: Michaela Godyla-Jabłoński
- Enseignant: Monika Maćków
- Enseignant: Dominika Mazurkiewicz

Kurs dla studentów II roku mgr kierunku Technologia Żywności i Żywienia
- Enseignant: Monika Maćków

- Enseignant: Monika Maćków

- Enseignant: Maciek Bienkiewicz
- Enseignant: Danuta Figurska-Ciura
- Enseignant: Monika Maćków
- Enseignant: Dominika Mazurkiewicz
- Enseignant: Ewa Piotrowska
- Enseignant: Marzena Styczyńska

- Enseignant: Michaela Godyla-Jabłoński
- Enseignant: Ewa Raczkowska